Bespaardeals verdient mogelijk commissie wanneer je via onze deals shopt.

Recent verlopen Rijksmuseum kortingscodes

Beoordeling

Beoordeling van Rijksmuseum door Anne

Anne is dé deal-expert voor Rijksmuseum bij bespaardeals


Een van mijn grootste hobby’s is om in iedere stad waar ik naartoe ga een interessant museum op te zoeken. Ik was dan ook ontzettend blij toen het Rijksmuseum in Amsterdam haar deuren weer opende in 2013. Sindsdien ben ik er twee keer geweest en het volgende bezoek staat alweer in de planning. Natuurlijk wel met een kortingscode van het Rijksmuseum! Waarom ik nóg een keer ga in zo’n korte tijd? Simpel. Deze keer neem ik mijn kinderen mee. Onder de 18 jaar is het museum gratis en ik vind het belangrijk om ze alvast wat te laten zien van de Nederlandse geschiedenis. Daarnaast vind ik Amsterdam een hele leuke stad voor een dagje uit. Ik combineer het museum dan ook graag met een ander uitje zoals een hotelovernachting via een Hotels.com kortingscode of een andere activiteit die ik voordelig via een VakantieVeilingen promocode op de kop tik.

Persoonlijk vind ik dat iedereen in Nederland de Nachtwacht eens in zijn of haar leven heeft moeten zien, juist omdat het zo’n belangrijk kunstwerk in de Nederlandse geschiedenis is. Ook de rest van het museum is echt het bezoeken waard; er is zoveel kunst te vinden dat je het echt heel goed in meerdere bezoeken kunt opsplitsen. Ik weet bijna wel zeker dat ik deze keer weer wat nieuws tegenkom, iets wat ik tijdens een eerder bezoek nog niet gezien heb. Ik kan het dan ook iedereen aanraden om met een kortingscode van het Rijksmuseum een bezoek te brengen aan deze zeer bijzondere plek. Tip: ga doordeweeks want dan is het net iets minder druk dan in het weekend.

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van Rijksmuseum

Hot op social media


Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • Via deze EXCLUSIEVE Tiqets kortingscode profiteer je van 5‌% KORTING
  5%
  kortingscode

  Via deze EXCLUSIEVE Tiqets kortingscode profiteer je van 5‌% KORTING

  Valid Until: 31 August 2024
 • Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in juli 2024
  25%
  korting

  Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in juli 2024

 • Boek met € 6,50 KORTING bij Drievliet || kortingscode
  € 6,50
  promotiecode

  Boek met € 6,50 KORTING bij Drievliet || kortingscode

 • Boek NU een een uniek cadeau met 18‌% KORTING bij Bongo || kortingscode
  18%
  kortingscode

  Boek NU een een uniek cadeau met 18‌% KORTING bij Bongo || kortingscode

  Valid Until: 7 August 2024
 • Movie Park Germany actie >> Scoor NÚ tickets voor maar € 29,90
  € 29,90
  kortingscode

  Movie Park Germany actie >> Scoor NÚ tickets voor maar € 29,90

Voordelig museumbezoek met een kortingscode Rijksmuseum

Het grootste en belangrijkste museum van Nederland? Dat is zonder twijfel het Rijksmuseum in Amsterdam. Sinds de heropening van het museum in 2013, na een grote restauratie, zijn de bezoekersaantallen extreem hoog. Dat is helemaal niet zo gek aangezien het hernieuwde museum zeker een bezoek waard is. Veel bezoekers beweren zelfs dat een dag iets te kort is om alle geheimen van de plek te ontdekken. Je kent het Rijksmuseum natuurlijk van de wereldbekende Nachtwacht van niemand minder dan Rembrandt van Rijn. Dit indrukwekkende schilderij van groot formaat is dé eyecatcher van het museum. Natuurlijk is er nog veel meer te bekijken bij het Rijksmuseum. Met een handige kortingscode van het Rijksmuseum kun je voordelig naar binnen. Ontdek het museum zelf mét korting!

Door de renovatie is het Rijksmuseum een stuk overzichtelijker en moderner geworden. Kunstnijverheid, schilderkunst en geschiedenis vind je in een chronologische volgorde met een interessant verhaal. Verder vind je er 80 zalen waar meer dan 8000 kunstwerken uit de Nederlandse geschiedenis te vinden zijn. Struin langs schilderijen van bekende schilders zoals Vermeer en Steen en bekijk de vele gebruiksvoorwerpen en kleding uit vroegere tijden. Bezoek ook zeker het Aziatische Paviljoen, dat in een gebouw naast het museum gevestigd is. Daarnaast is de kleurrijke tuin ook onmisbaar tijdens je bezoek aan het Rijksmuseum. Kortom: neem de tijd om het Rijksmuseum in Amsterdam uitgebreid te bezoeken en maak er een dagje uit van. Combineer het bijvoorbeeld met een lekker voordelig diner met een kortingscode van Groupon of met een rondvaart in Amsterdam.

 

Categorieën

Wat kun je hier kopen? 

De website van het Rijksmuseum is een ander soort webshop dan je bijvoorbeeld gewend bent: denk niet aan webshops waar je veel kunt kopen zoals Hema of Fnac, maar aan een online museumwinkel. Hier kun je dan ook terecht voor producten die je ook in een fysieke museumwinkel zou kunnen kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reproducties van meesterwerk die je aan je eigen muur kunt hangen, aan tientallen boeken omtrent kunst en geschiedenis en aan van alles wat met de Nachtwacht te maken heeft, zoals mokken, theedoeken en sokken met print van dit schilderij. Natuurlijk kun je er ook terecht om online tickets te reserveren voor het museum. Gebruik hierbij een kortingscode om van extra korting te profiteren.

Pluspunten van Rijksmuseum 

Net als bij andere ticketsshops heeft het een aantal voordelen wanneer je online je entreebewijs scoort. Een aantal voordelen van online shoppen op de website van het Rijksmuseum zijn:

 1. Je hoeft niet in de rij bij het museum te wachten. Bij het Rijksmuseum is het vaak druk, waardoor je soms zonder e-ticket lang in de rij moet wachten.
 2. Via internet kun je een handige kortingscode van het Rijksmuseum toepassen om zo van extra voordeel te genieten op de prijs van je ticket.
 3. Via de webshop kun je daarnaast eenvoudig vriend van het Rijksmuseum worden, wat inhoudt dat je onbeperkt naar het museum kunt vanaf 50 euro per jaar.
 4. Je kunt de tickets voor het Rijksmuseum online aanschaffen wanneer en waar je dat wilt.

Zo werkt de Rijksmuseum kortingscode in juli 2024 

Maak gebruik van een handige kortingscode van het Rijksmuseum wanneer je dit museum gaat bezoeken. Het toevoegen van de code is eenvoudig en gaat als volgt:

 1. Kies de tickets die je nodig hebt en vul je gegevens in.
 2. Klik door naar ‘betalen’ en vul de kortingscode van het Rijksmuseum in.
 3. De korting wordt direct verrekend op de totaalprijs.

Kortingscode Rijksmuseum insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantenservice Rijksmuseum