Beoordeling

Beoordeling van Keukenhof door Anne

Anne is dé deal-expert voor Keukenhof bij bespaardeals


Nu ik een gezin heb, kan ik er niet meer zo spontaan op uit als voorheen. Een dagje uit moet altijd zorgvuldig worden gepland. Gelukkig vind ik het ontzettend leuk om dingen te plannen en daar naar goede kortingscodes voor te zoeken. Zo zijn we laatst zelfs met een kortingscode naar Disneyland Parijs geweest. Maar ook in eigen land gaan we regelmatig een dagje weg. De Keukenhof vind ik bijvoorbeeld fantastisch. Wat een prachtig uitzicht, met al die kleurige en fleurige bloemen! En als er ook nog een Keukenhof kortingscode beschikbaar is, kan ik mijn geluk niet op. Het rondlopen is altijd een genot, maar wat ik ook altijd aan iedereen aanraad, is om op de fluisterboot te gaan. Je geniet dan een uur lang al varend van het typisch Hollandse landschap rondom de Keukenhof. Ook schijn je de Keukenhof op de fiets te kunnen verkennen: dat wil ik de volgende keer eens proberen.

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van Keukenhof

Recent verlopen Keukenhof kortingscodes

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in april 2024
  25%
  korting

  Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in april 2024

 • Tripper actie >> Scoor NÚ Schateiland Zeumeren, inclusief tosti + ranja voor maar € 7
  € 7
  kortingscode

  Tripper actie >> Scoor NÚ Schateiland Zeumeren, inclusief tosti + ranja voor maar € 7

  Valid Until: 31 December 2024
 • Ticketveiling actie >> Scoor NÚ De Beren Restaurants (48 locaties) voor maar € 25,95
  € 25,95
  kortingscode

  Ticketveiling actie >> Scoor NÚ De Beren Restaurants (48 locaties) voor maar € 25,95

  Valid Until: 31 May 2024
 • Viagogo actie >> Scoor NÚ tickets voor Taylor Childers voor maar € 163
  € 163
  kortingscode

  Viagogo actie >> Scoor NÚ tickets voor Taylor Childers voor maar € 163

 • Rondvaart Amsterdam actie >> Scoor NÚ Rondvaart Amsteram voor maar € 11,90
  € 11,90
  kortingscode

  Rondvaart Amsterdam actie >> Scoor NÚ Rondvaart Amsteram voor maar € 11,90

Kortingscode Keukenhof insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van Keukenhof 

Een ticket voor een dagje Keukenhof bestellen heeft verschillende voordelen, zoals:

 • Er is vaak een kortingscode van de Keukenhof beschikbaar.
 • Je geniet van een fraai decor van maar liefst 7 miljoen voorjaarsbloeiers.
 • Er zijn verschillende soorten betaalmethoden beschikbaar.
 • De Keukenhof is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Categorieën

Ben je nog op zoek naar een leuk dagje uit? De keuze is tegenwoordig eindeloos. Zo ga je met een kortingscode voor Beekse Bergen met de bus langs Afrikaanse wilde dieren en met een kortingscode voor Madame Tussauds bekijk je levensechte wassenbeelden van bekende personen.

Als je écht toerist in eigen land wilt spelen, is er weinig zo Hollands als de Keukenhof. De Keukenhof is het meest bekende en grootste bloemenpark van de wereld. Je ervaart daar de prachtige bloei van Hollandse tulpen en andere bekende Nederlandse bloemen. Ieder jaar worden er meer dan 7 miljoen bloembollen geplant in de Keukenhof. Naast tulpen vind je er onder andere hyacinten, narcissen, orchideeën, rozen, anjers, irissen en lelies.

De Keukenhof ligt in Lisse, tussen Amsterdam en Den Haag in. Let op: het park is alleen in de lente open. Bekijk de website voor de exacte periode dat het park dit jaar open is. Het park opent dan elke dag om 08.00 en sluit om 19.30.

Contactgegevens Keukenhof 

Wat kun je hier kopen? 

De Keukenhof is een bloemenpark ten noordwesten van Lisse in Zuid-Holland. Je vindt hier een fraai decor van maar liefst 7 miljoen voorjaarsbloeiers. Je kunt Hollandse tulpen en andere bekende bloemen in het park bewonderen. Zo vind je er ook narcissen, orchideeën, rozen, anjers, irissen, lelies en nog veel meer.

Je kunt ervoor kiezen om zelf rond te dwalen, maar het is ook mogelijk om een tochtje te maken met een fluisterboot, de omgeving te verkennen op de fiets of de hoogtepunten te ontdekken met een gids.

Op deze pagina scoor je een mooie Keukenhof kortingscode. Ga je op je vrije dag liever naar een attractiepark? Dan is de kortingscode van Slagharen of de kortingscode van Julianatoren misschien meer wat voor jou.