Beoordeling

Beoordeling van Aviodrome door Anne

Anne is dé deal-expert voor Aviodrome bij bespaardeals


Heerlijk vind ik het om met kortingen leuke dagjes weg te gaan met het gezin. Voor de vakanties zoek ik bijvoorbeeld altijd de beste deals om in ieder geval om de dag leuke dingen te kunnen doen in Nederland, wanneer we niet naar het buitenland gaan. Zo heb ik laatst tickets besteld voor de dierentuin met overnachting met een kortingscode van Hoteldeal en zijn we ook al eens een dagje uit geweest met een kortingscode van Koopjedeal. Een vriendin van me wees me laatst op een kortingscode van Aviodrome waarmee je nog extra korting kreeg op een ticket waar al korting op zat omdat het vakantie was. Die kans heb ik meteen gepakt en we zijn met het hele gezin voor heel weinig geld naar Aviodrome gegaan. Wat een fantastisch park!

Voor de kinderen is het hartstikke leuk, maar toegegeven: wij vonden het ook te gek. Hoe interessant is het om in al die vliegtuigen te mogen kijken. We hebben ook genoten van de gratis rondleiding die je ter plekke kon ‘boeken’ en de kids vonden de flight simulator helemaal top. Ik heb de tickets met korting en kortingscode van Aviodrome via de website van het park besteld wat al binnen enkele stappen lukte. De website is superoverzichtelijk en gebruikersvriendelijk waardoor je binnen no time je tickets in je mailbox hebt zitten. Chapeau! Daar kunnen heel veel parken en dierentuinen zeker nog wat van leren.

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van Aviodrome

Recent verlopen Aviodrome kortingscodes

 • 834 gebruikt
  Info
  Info

  Geldig bij het Land van Anwb zonder een kortingscode nodig te hebben.

 • 277 gebruikt
  Info
  Info

  Door te bestellen bij Tiqets bespaar je € 2 per persoon per ticket!

 • 264 gebruikt
  Info
  Info

  Deze actie werkt zonder kortingscode van Aviodrome. Kinderen tussen de 11 en 13 jaar betalen slechts 14,95 euro.

 • gebruikt
 • 1 gebruikt

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in april 2024
  25%
  korting

  Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in april 2024

 • Tripper actie >> Scoor NÚ Bobbejaanland voor maar € 27,90
  € 27,90
  kortingscode

  Tripper actie >> Scoor NÚ Bobbejaanland voor maar € 27,90

  Valid Until: 30 June 2024
 • Ticketveiling actie >> Scoor NÚ De Beren Restaurants (48 locaties) voor maar € 25,95
  € 25,95
  kortingscode

  Ticketveiling actie >> Scoor NÚ De Beren Restaurants (48 locaties) voor maar € 25,95

  Valid Until: 31 May 2024
 • Viagogo actie >> Scoor NÚ tickets voor Taylor Childers voor maar € 163
  € 163
  kortingscode

  Viagogo actie >> Scoor NÚ tickets voor Taylor Childers voor maar € 163

 • Rondvaart Amsterdam actie >> Scoor NÚ Rondvaart Amsteram voor maar € 11,90
  € 11,90
  kortingscode

  Rondvaart Amsterdam actie >> Scoor NÚ Rondvaart Amsteram voor maar € 11,90

Zo werkt de Aviodrome kortingscode in april 2024 

Voordat je je tickets koopt bij Aviodrome is het altijd aan te raden om deze pagina te checken op eventuele kortingscodes van Aviodrome of andere aanbiedingen waarmee je kortingen kunt scoren. Het toevoegen van een dergelijke kortingscode is eenvoudig. Dit doe je als volgt:

 • Selecteer het aantal tickets en klik op ‘volgende’.
 • Vul je persoonlijke gegevens in en klik op ‘volgende’.
 • Bij het betaaloverzicht kun je de kortingscode van Aviodrome toevoegen in het daarvoor bestemde vak.
 • Klik op ‘bevestig’ en je gaat met korting naar Aviodrome.
 • Geniet van je voordelige dagje weg!

Kortingscode Aviodrome insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van Aviodrome 

Het grootste voordeel van de website van Aviodrome is dat je hier als eerste op de hoogte bent van eventuele aanbiedingen en kortingen. Zo vind je er bijvoorbeeld in de vakanties regelmatig aantrekkelijke kortingen op toegangstickets. Andere voordelen zijn:

 • Via de website heb je al een beetje voorpret op een dag uit bij Aviodrome, omdat je er kunt vinden wat er allemaal te bekijken valt in het park.
 • Met een kortingscode van Aviodrome ontvang je via de website extra korting op je tickets.
 • Via de website van Aviodrome kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief waarin je op de hoogte wordt gehouden van ontwikkelingen en aanbiedingen.
 • Op de website vind je alle nodige praktische informatie over je dagje weg naar Aviodrome.
 • Aviodrome is actief op diverse sociale media en is te bereiken via een klantenservice.

Categorieën

De leukste dagjes uit vind je natuurlijk via bespaardeals met een kortingscode voor Ticketveiling of een kortingscode van Groupon, maar wat dacht je van een spannende dag avontuur bij Aviodrome? Aviodrome is een Luchtvaart-Themapark in Lelystad, centraal gelegen in het land. Het hele gezin van jong tot oud kan hier een hele dag plezier beleven tussen de vliegtuigen, flight simulators en films. Zoals het themapark zelf omschrijft, vliegt de tijd echt voorbij wanneer je een bezoekje brengt aan het park. Aviodrome is het grootste Nederlandse museum voor luchtvaart en ruimtevaart met zowel een indoor als een openlucht gedeelte. Misschien herken je de naam Aviodome; dat kan kloppen, aangezien het park tot 2003 zo heette. Ook was het geheel toentertijd gevestigd op Schiphol.

De geschiedenis van Aviodrome is ontzettend interessant: in 1955 richtten diverse grote organisaties zoals KLM en Fokker de Stichting voor het Nationaal Luchtvaartmuseum op. Het grootste doel hierbij was om een basis te vormen om men meer te leren over de Nederlandse lucht- en ruimtevaart. Daaruit vloeide de opening van Aeroplanorama op Schiphol, een museum met slechts zeven vliegtuigen. Helaas moesten de deuren hiervan in 1967 alweer sluiten, omdat de collectie niet meer in de ruimte kon. Het duurde tot 1971 voordat Aviodome werd geopend, waarna de collectie alleen maar bleef groeien. Daarom moest het geheel in 2003 verhuizen naar een nog groter pand in Lelystad, waar je vandaag de dag het museum kunt bezoeken. Houd deze pagina in de gaten, want hier vind je regelmatig kortingscodes voor Aviodrome waarmee je korting kunt scoren op je toegangskaartjes.

Contactgegevens Aviodrome 

Wat kun je hier kopen? 

De website van Aviodrome is geen standaard webshop waar je lekker kunt gaan shoppen. Hier vind je meer informatie over het museum en themapark zelf. Lees bijvoorbeeld meer over de vele vliegtuigen die je kunt bekijken in Aviodrome, zoals de Fokker S.12 of de Douglas DC 2. De mooiste vliegtuigen uit de geschiedenis vind je allemaal in het openluchtmuseum van het park, waarvan je veel vliegtuigen ook van de binnenkant mag bekijken. Via de website kun je uiteraard ook terecht voor toegangstickets voor het park. Verder vind je er de nodige praktische informatie, informatie over duurzaamheid, informatie over kinderfeestjes en meer. Voor kortingscodes voor Aviodrome moet je deze pagina blijven checken, maar het kan ook maar zo eens voorkomen dat je met een kortingscode bij Cheap.nl of een kortingscode van Groupdeal korting kunt krijgen op een ticket voor Aviodrome.