fbpx

Beoordeling

Beoordeling van Simyo door Anne

Anne is dé deal-expert voor Simyo bij bespaardeals


Net als bijna iedere Nederlander zit ik dagelijks op het internet. Ik vind het heerlijk om online te winkelen, maar gebruik het internet ook voor mijn werk. Het is zowel ontspannend als nuttig. Soms is het heerlijk om na een drukke werkdag even in mijn mobiel te duiken.  De helft van de tijd gebruik ik niet eens de gewone computer, maar mijn smartphone. Omdat ik zoveel tijd doorbreng op de smartphone, vind ik het belangrijk om een zo goedkoop mogelijk abonnement af te sluiten. Gelukkig is dit dankzij de Simyo kortingscode zeer goed gelukt! Ik ben blij dat ik dit vrij jonge bedrijf heb gevonden. Ik vind het fantastisch dat je alles zelf mag regelen. Dit geeft mij het idee dat ik de touwtjes zelf de regie heb over mijn Sim Only abonnement. Bovendien ben ik er weinig geld aan kwijt. Dit geldt trouwens ook voor Prepaid gebruikers. Wist je dat Prepaid soms zelfs voordeliger is dan diverse abonnementen? Voordat ik Simyo ontdekte ben ik klant geweest bij diverse providers, waaronder Tele2. De Tele2 kortingscode maakte het afsluiten van een telefoon abonnement erg voordelig. Ook heb in het verleden geprofiteerd van een Mobiel.nl kortingscode. Toch kan naar mijn idee niets tippen aan Simyo. Het is namelijk een zeer klantvriendelijk bedrijf. Wist je dat het in 2016 zelfs de prijs voor meest klantvriendelijke bedrijf heeft gewonnen? Voor vragen en opmerkingen kan ik altijd terecht bij de professionele klantenservice. Dit geeft een goed gevoel!

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van Simyo

Hot op social media


https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=8POV8ULkiZI

Populaire kortingscodes

KortingSimyo kortingenVerloopt
€ 10Simyo KORTING => krijg nu € 10 korting in januari 2020
14,95Simyo KORTING | hier GRATIS aansluitkosten t.w.v. € 14,95
7,50GRATIS € 7,50 beltegoed | Simyo KORTING
SMSOnbeperkt bellen & sms’en voor slechts € 11 per maand => Simyo KORTING
€ 6Vanaf slechts € 6 per maand heb je een Simyo Sim-Only abonnement

Vergelijkbare kortingscodes

Gemiste deals van Simyo

Verlopen op
 • Pas je Simyo bundel maandelijks gratis aan
  2020-01-20
  Lees Meer
 • Onbeperkt sms’en voor slechts € 1 | Simyo KORTING
  2019-11-11
  Lees Meer
 • Profiteer van minstens € 5,- vriendenkorting bij Simyo
  2019-11-01
  Lees Meer

Zo werkt de Simyo kortingscode 

 1. Bezoek Simyo via onze website.
 2. Maak de keuze tussen Sim Only of Prepaid.
 3. Klik op ‘Stel Sim Only abonnement samen’ of ‘Bestel Prepaid’.
 4. Vul tijdens het bestellen de Simyo kortingscode in.
 5. Als het goed is wordt de korting meteen van je bestelling afgetrokken.

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon. Sterker nog, onderzoek heeft uitgewezen dat 86 procent van de Nederlanders een smartphone bezit. Daarnaast sluiten mensen dagelijks een tv- of internet abonnement af, bijvoorbeeld met een kortingscode van Ziggo. belangrijk dat je elke dag zo voordelig mogelijk kunt bellen, appen en internetten. De Simyo kortingscode maakt dit gelukkig mogelijk. Simyo is een relatief klein bedrijf uit Amsterdam dat inmiddels enkele jaren bestaat. Het wil klanten zo veel mogelijk de regie in eigen handen geven. Zodoende regel je alles wat te maken heeft met jouw telefoon abonnement elke maand zelf. Uiteraard biedt het bedrijf wel de mogelijkheid om hulp in te roepen als het echt niet lukt. Simyo is te bereiken via telefoon, e-mail en social media. Klanttevredenheid staat bij dit bedrijf centraal. Een van de manieren om klanten tevreden te houden is het aanbieden van een Simyo kortingscode. Alle moeite werd in 2016 beloond, toen Simyo werd uitgeroepen tot meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland. Dit is een feit waar het bedrijf uiteraard erg trots op is.  Mede vanwege de toenemende populariteit is Simyo een goede concurrent van bekende namen als Ben en KPN. Natuurlijk kun je met een kortingscode van KPN een voordelig abonnement aansluiten. Het is echter belangrijk om de prijzen van tv, internet en mobiele telefonie met elkaar te vergelijken. Je zult ontdekken dat de Simyo kortingscode meestal veel voordeel biedt.

Voordelen Simyo 

 1. Gebruikt het KPN netwerk, dat bekend staat om zijn kwaliteit.
 2. Laagste stortingsgevoeligheid van Nederland.
 3. Keuze tussen verschillende maandbundels voor Sim Only en Prepaid.
 4. Behoud je huidige nummer gratis.
 5. Mogelijkheid om zelf je Sim Only abonnement samen te stellen.
 6. Optie om je abonnement online te beheren.
 7. Geen starttarief voor Prepaid.
 8. Mogelijkheid tot automatisch opwaarderen.
 9. Beltegoed is onbeperkt houdbaar.
 10. Altijd volledig inzicht in je Prepaid verbruik.
 11. In 2016 uitgeroepen tot meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland.
 12. Al 10 jaar op rij volgens de Consumentenbond een van de beste Nederlandse mobiele providers.

Kortingscode Simyo delen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens Simyo 

Wat kun je hier kopen? 

Ben je toevallig op zoek naar een voordelig telefoonabonnement? Zet de voor- en nadelen van bedrijven eens op een rij. Zo ben je dankzij de kortingscode van Fiber of Online.nl zeer goedkoop uit wanneer je graag internet aan wilt sluiten. Voor mooie kortingen en perfecte klantenservice moet je echter bij Simyo zijn. Volgens de Consumentenbond is het een van de beste providers. Bij dit bedrijf kunnen klanten terecht voor het afsluiten van een Sim Only abonnement of een Prepaid telefoon. Simyo geeft je de mogelijkheid om zelf je Sim Only abonnement afsluiten, geheel naar eigen wens. Daarnaast is het mogelijk om elke maand je bundel aan te passen. Zit je veel op internet? Kies  dan voor een bundel met voldoende MB’s. Een andere optie bij Simyo is het gebruik van Prepaid. In dat geval betaal je een vast starttarief en heb je altijd inzicht in je verbruik.

Populaire shops

Hunkemoller kortingscodes
14 kortingscodes
Christine le Duc kortingscodes
15 kortingscodes
Avantisport kortingscodes
12 kortingscodes
Pabo kortingscodes
12 kortingscodes
Aktiesport kortingscodes
7 kortingscodes
Hairworldshop kortingscodes
12 kortingscodes
Gabor Store kortingscodes
9 kortingscodes
Barbequeshop kortingscodes
7 kortingscodes
More than Hip kortingscodes
12 kortingscodes
Bagoes kortingscodes
7 kortingscodes