Bespaardeals verdient mogelijk commissie wanneer je via onze deals shopt.

Recent verlopen Simyo kortingscodes

 • 192 gebruikt
  Info
  Info

  Alleen op geldig op de abonnementen: 6GB + 200 sms/min, 8GB + 200 sms/min en 15GB + 200 sms/min

 • 641 gebruikt
  Info
  Info

  Deze actie is geldig op alle Sim Only bundels van 6GB of 12GB.

 • 2 gebruikt
 • 2 gebruikt
 • 817 gebruikt
  Info
  Info

  Betaal geen aansluitkosten op Sim Only

Beoordeling

Beoordeling van Simyo door Anne

Anne is dé deal-expert voor Simyo bij bespaardeals


Net als bijna iedere Nederlander zit ik dagelijks op het internet. Ik vind het heerlijk om online te winkelen, maar gebruik het internet ook voor mijn werk. Het is zowel ontspannend als nuttig. Soms is het heerlijk om na een drukke werkdag even in mijn mobiel te duiken.  De helft van de tijd gebruik ik niet eens de gewone computer, maar mijn smartphone. Omdat ik zoveel tijd doorbreng op de smartphone, vind ik het belangrijk om een zo goedkoop mogelijk abonnement af te sluiten. Gelukkig is dit dankzij de Simyo kortingscode zeer goed gelukt! Ik ben blij dat ik dit vrij jonge bedrijf heb gevonden. Ik vind het fantastisch dat je alles zelf mag regelen. Dit geeft mij het idee dat ik de touwtjes zelf de regie heb over mijn Sim Only abonnement. Bovendien ben ik er weinig geld aan kwijt. Dit geldt trouwens ook voor Prepaid gebruikers. Wist je dat Prepaid soms zelfs voordeliger is dan diverse abonnementen? Voordat ik Simyo ontdekte ben ik klant geweest bij diverse providers, waaronder Tele2. De Tele2 kortingscode maakte het afsluiten van een telefoon abonnement erg voordelig. Ook heb in het verleden geprofiteerd van een Mobiel.nl kortingscode. Toch kan naar mijn idee niets tippen aan Simyo. Het is namelijk een zeer klantvriendelijk bedrijf. Wist je dat het in 2016 zelfs de prijs voor meest klantvriendelijke bedrijf heeft gewonnen? Voor vragen en opmerkingen kan ik altijd terecht bij de professionele klantenservice. Dit geeft een goed gevoel!

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van Simyo

Hot op social media

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=8POV8ULkiZI


Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • Check HIER de beste Ziggo aanbiedingen voor juli 2024
  €€
  aanbieding

  Check HIER de beste Ziggo aanbiedingen voor juli 2024

 • Surfshark actie >> Scoor NÚ VPN+ abonnement voor maar € 4,29
  € 4,29
  kortingscode

  Surfshark actie >> Scoor NÚ VPN+ abonnement voor maar € 4,29

 • Online actie >> Scoor NÚ internet en tv compleet pakket voor maar € 38 p/m
  € 38 p/m
  kortingscode

  Online actie >> Scoor NÚ internet en tv compleet pakket voor maar € 38 p/m

 • McAfee actie => € 60 KORTING in juli 2024
  € 60
  korting

  McAfee actie => € 60 KORTING in juli 2024

 • OnePlus kortingscode => 10% KORTING in juli 2024
  10%
  kortingscode

  OnePlus kortingscode => 10% KORTING in juli 2024

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon. Sterker nog, onderzoek heeft uitgewezen dat 86 procent van de Nederlanders een smartphone bezit. Daarnaast sluiten mensen dagelijks een tv- of internet abonnement af, bijvoorbeeld met een kortingscode van Ziggo. belangrijk dat je elke dag zo voordelig mogelijk kunt bellen, appen en internetten. De Simyo kortingscode maakt dit gelukkig mogelijk. Simyo is een relatief klein bedrijf uit Amsterdam dat inmiddels enkele jaren bestaat. Het wil klanten zo veel mogelijk de regie in eigen handen geven. Zodoende regel je alles wat te maken heeft met jouw telefoon abonnement elke maand zelf. Uiteraard biedt het bedrijf wel de mogelijkheid om hulp in te roepen als het echt niet lukt. Simyo is te bereiken via telefoon, e-mail en social media. Klanttevredenheid staat bij dit bedrijf centraal. Een van de manieren om klanten tevreden te houden is het aanbieden van een Simyo kortingscode. Alle moeite werd in 2016 beloond, toen Simyo werd uitgeroepen tot meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland. Dit is een feit waar het bedrijf uiteraard erg trots op is.  Mede vanwege de toenemende populariteit is Simyo een goede concurrent van bekende namen als Ben en KPN. Natuurlijk kun je met een kortingscode van KPN een voordelig abonnement aansluiten. Het is echter belangrijk om de prijzen van tv, internet en mobiele telefonie met elkaar te vergelijken. Je zult ontdekken dat de Simyo kortingscode meestal veel voordeel biedt.

Wat kun je hier kopen? 

Ben je toevallig op zoek naar een voordelig telefoonabonnement? Zet de voor- en nadelen van bedrijven eens op een rij. Zo ben je dankzij de kortingscode van Fiber of Online.nl zeer goedkoop uit wanneer je graag internet aan wilt sluiten. Voor mooie kortingen en perfecte klantenservice moet je echter bij Simyo zijn. Volgens de Consumentenbond is het een van de beste providers. Bij dit bedrijf kunnen klanten terecht voor het afsluiten van een Sim Only abonnement of een Prepaid telefoon. Simyo geeft je de mogelijkheid om zelf je Sim Only abonnement afsluiten, geheel naar eigen wens. Daarnaast is het mogelijk om elke maand je bundel aan te passen. Zit je veel op internet? Kies  dan voor een bundel met voldoende MB’s. Een andere optie bij Simyo is het gebruik van Prepaid. In dat geval betaal je een vast starttarief en heb je altijd inzicht in je verbruik.

Pluspunten van Simyo 

 1. Gebruikt het KPN netwerk, dat bekend staat om zijn kwaliteit.
 2. Laagste stortingsgevoeligheid van Nederland.
 3. Keuze tussen verschillende maandbundels voor Sim Only en Prepaid.
 4. Behoud je huidige nummer gratis.
 5. Mogelijkheid om zelf je Sim Only abonnement samen te stellen.
 6. Optie om je abonnement online te beheren.
 7. Geen starttarief voor Prepaid.
 8. Mogelijkheid tot automatisch opwaarderen.
 9. Beltegoed is onbeperkt houdbaar.
 10. Altijd volledig inzicht in je Prepaid verbruik.
 11. In 2016 uitgeroepen tot meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland.
 12. Al 10 jaar op rij volgens de Consumentenbond een van de beste Nederlandse mobiele providers.

Zo werkt de Simyo kortingscode in juli 2024 

 1. Bezoek Simyo via onze website.
 2. Maak de keuze tussen Sim Only of Prepaid.
 3. Klik op ‘Stel Sim Only abonnement samen’ of ‘Bestel Prepaid’.
 4. Vul tijdens het bestellen de Simyo kortingscode in.
 5. Als het goed is wordt de korting meteen van je bestelling afgetrokken.

Kortingscode Simyo insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantenservice Simyo