Beoordeling

Beoordeling van Ben door Anne

Anne is dé deal-expert voor Ben bij bespaardeals


Ik vond het zo bijzonder toen bleek dat telecomaanbieder Ben een nieuwe start kreeg met T-Mobile. Je vraagt je misschien af waarom, want het is maar een telecombedrijf, maar samen met mijn ouders hadden we onze eerste telefoon van Ben. Ik weet nog goed dat mijn vader voor het eerst op ‘het internet’ ging via zijn mobiele telefoon; hoe bijzonder was dat! We hadden een hele grote mobiele telefoon inclusief een grote antenne. Dat kun je je nu bijna niet meer voorstellen. Op het moment hebben we in huis meerdere abonnementen: zo heb ik met een kortingscode bij T-Mobile een handige deal gesloten en scoorde mijn man met een kortingscode bij KPN een fijne telefoon. Voor het bedrijf hebben we echter een aanbieding gepakt met een kortingscode bij Ben.

In eerste instantie was dit voor mij puur om de nostalgie; hoe gek dat ook klinkt. Uiteindelijk was het ook om de voordelige prijzen; Ben heeft écht lage prijzen voor hun producten. Dat is wel zo prettig als je op bepaalde dingen wilt besparen, zoals de telefonie binnen je bedrijf of natuurlijk voor privé-gebruik. Intussen maak je wel gewoon gebruik van het goede netwerk van T-Mobile, iets waar ik zelf ook echt nooit problemen mee heb. Wanneer mijn huidige privé abonnement afloopt ga ik er zeker eens naar kijken of Ben een mooie deal voor mezelf heeft want ik ben tot nu toe erg tevreden over de producten én de klantenservice van het bedrijf. De website is ontzettend toegankelijk en ik denk dat mede daardoor steeds meer mensen naar Ben overstappen.

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van Ben

Hot op social media


Recent verlopen Ben kortingscodes

 • 164 gebruikt
  Info
  Info

  Deze actie werkt zonder kortingscode van Ben en geldt op Sim Only.

 • 308 gebruikt
  Info
  Info

  Deze actie werkt zonder kortingscode van Ben. De aansluitingskosten vervallen.

 • 1 gebruikt
  Info
  Info

  Deze actie werkt zonder kortingscode van Ben.

 • 19 gebruikt
  Info
  Info

  Deze actie werkt zonder kortingscode van Ben.

 • 4 gebruikt

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • Check HIER de beste Ziggo aanbiedingen voor juni 2024
  beste
  aanbieding

  Check HIER de beste Ziggo aanbiedingen voor juni 2024

 • Online actie >> Scoor NÚ een pakket voor maar € 34 p/m
  € 34 p/m
  kortingscode

  Online actie >> Scoor NÚ een pakket voor maar € 34 p/m

 • 10‌% KORTING op een VPN met deze Kaspersky coupon
  10%
  coupon

  10‌% KORTING op een VPN met deze Kaspersky coupon

  Valid Until: 30 June 2024
 • McAfee actie => € 60 KORTING in juni 2024
  € 60
  korting

  McAfee actie => € 60 KORTING in juni 2024

 • OnePlus kortingscode => 10% KORTING in juni 2024
  10%
  kortingscode

  OnePlus kortingscode => 10% KORTING in juni 2024

Zo werkt de Ben kortingscode in juni 2024 

Via deze pagina houden we je op de hoogte van de beste deals en kortingscodes van Ben. Hiermee pak je direct korting op je uiteindelijke bestelling op de website. Het toevoegen van een kortingscode van Ben is eenvoudig en doe je als volgt:

 • Log in met je persoonlijke gegevens.
 • Kies het abonnement dat jij wilt uit en klik op ‘bestellen’.
 • Klik vlak voor je wilt afrekenen op ‘kortingscode toevoegen’.
 • Voeg hier de kortingscode van Ben in, in het lege vakje.
 • Klik op ‘toepassen’ en de korting wordt direct verrekend met het te betalen bedrag.

Kortingscode Ben insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van Ben 

Natuurlijk profiteer je van behoorlijk wat voordelen wanneer je bij zo’n voordelige telecomaanbieder je abonnement afsluit. Ben je nieuwsgierig naar deze voordelen? Lees ze hieronder:

 • Studenten krijgen altijd, maar dan ook écht altijd korting op een abonnement via Ben.
 • Bij Ben profiteer je van gratis nummerbehoud.
 • Ben is op verschillende manieren te bereiken; via social media of via de klantenservice.
 • Met een kortingscode van Ben scoor je extra korting op je bestelling bij Ben.
 • Ben opereert op het netwerk van T-Mobile, wat uitgeroepen is tot het beste netwerk van Nederland.
 • Regel je voor Ben een nieuwe klant? Dan ontvang je 33 euro!
 • Op de website van Ben is regelmatig sale te vinden met te gekke aanbiedingen.
 • Ben beschikt over een interessante blog met leuke artikelen.

Het leven leuker en goedkoper maken? Dat kan vandaag de dag gemakkelijk en snel door bijvoorbeeld voordelig te telefoneren, te appen en te internetten. Koop je smartphone met een kortingscode bij Mediamarkt of met een kortingscode bij Amac en profiteer van een goedkoop abonnement bij Ben. Ben staat reeds jaren bekend om de lage prijzen in combinatie met kwalitatieve diensten en producten. De oprichting van het telecombedrijf gaat al even terug: in februari 1999 ging het bedrijf van start met in eerste instantie alleen dekking in de Randstad. Het duurde slechts enkele maanden voordat de klanten van Ben gebruik konden maken van zogeheten WAP, de eerste generatie mobiel internet. Misschien weet je dat nog goed of wellicht heb je geen flauw idee hoe dat er toen aan toe ging: feit is dat Ben toentertijd een voet in de Nederlandse aarde heeft gezet wat betreft mobiele telefonie.

In 2000 bood Ben landelijke dekking en in 2001 had het bedrijf maar liefst 1 miljoen gebruikers in Nederland. Een jaar later kwam het bedrijf in handen van het grotere T-Mobile, waar het tegenwoordig nog steeds huist. Daarna werd Ben voornamelijk bekend door de verkoop van losse simkaarten. Omdat dit per 2013 gestopt is, is Ben nu bekend als het goedkopere broertje van de grote aanbieders. Hier kun je dan ook terecht voor goedkope mobiele abonnementen waarbij je gebruik maakt van het betrouwbare T-Mobile netwerk. Win-win-situatie toch? Op deze pagina verzamelen we alle actuele kortingscodes van Ben zodat je altijd met nog meer voordeel een abonnement bij Ben kunt afsluiten. Check daarom regelmatig deze pagina of zet hem in je favorieten.

Contactgegevens Ben 

Wat kun je hier kopen? 

Ben is anders dan de gemiddelde webshop. Heb je net een smartphone aangeschaft met een kortingscode bij Nokia of met een kortingscode bij Expert dan kun je direct bij Ben een abonnement afsluiten. In de webshop heb je namelijk verschillende mogelijkheden voor Sim Only; dat betekent dat je met een eigen toestel een abonnement af kunt sluiten. Je kunt er bij Ben ook voor kiezen om een abonnement inclusief toestel af te sluiten. In veel gevallen ben je met zo’n combinatiedeal ook juist heel goedkoop uit. Studenten zijn bij Ben helemaal aan het juiste adres; zij fixen hier handige kortingen op hun abonnementen en deals. Je kunt hier terecht voor de nieuwste telefoons van onder andere Apple, Samsung, Huawei, Sony en meer.