fbpx

Lees alles over Ziggo Sport en zie of dit een goede deal is

ziggo sport gratis

Afgelopen 12 november werd het nieuwe sportkanaal Ziggo Sport Gratis gelanceerd. Hiermee krijgt het vergelijken van de alles-in-één pakketten een nieuwe optie. Het is heel verleidelijk om te kiezen voor een gratis sportkanaal. Maar is het eigenlijk wel gratis, of is het een sigaar uit eigen doos? Met andere woorden betaal je voor het alles-in-één pakket van Ziggo met het gratis sportkanaal niet fors meer dan bij andere aanbieders? En wat krijg je eigenlijk allemaal gratis? Je bent snel geneigd om te denken dat als het gratis is het vast niet veel voorstelt en je kunt kijken naar de Zwitserse korfbalcompetitie voor vrouwen. Maar dat is absoluut onjuist! Naast voetbal – onder andere de Spaanse voetbalcompetitie – wordt ingezet op andere grote sporten zoals de Formule 1, de NBA, golf, rugby, tennis en atletiek.

 

Gelijk bestellen? Ga dan nu naar de pagina met aanbiedingen van Ziggo.

Het gratis aanbod van Ziggo Sport

De keuze voor een sportzender zal grotendeels worden bepaald door het aanbod van voetbal. Met de uitzendrechten van de Primera División en vanaf augustus 2016  ook de Premier League rechten zit dat bij Ziggo Sport Gratis wel goed. Tel daarbij op de uitzendrechten van de Formule 1 en je hebt een volwaardige sportzender waar een betaald sportkanaal een geduchte concurrent aan heeft.

elke dag ziggo sport gratis

Gratis voetbal op Ziggo Sport

Mede door de twee vedetten Messi en Ronaldo is de Primera División al jaren de mooiste competitie van Europa. Menig voetbalhart gaat sneller kloppen bij het idee om deze competitie live en gratis te kunnen volgen bij Ziggo Sport. Ook de Engelse competitie laat voetbalharten sneller kloppen. Vanaf 2016 is ook de Premier League voor niks te volgen op Ziggo Sport. De Italiaanse, Portugese en Braziliaanse competitie maken het pakket compleet.

Formule 1 - ook gratis bij Ziggo

Max Verstappen heeft de Formule 1 opnieuw op de kaart gezet in Nederland. Een nieuwe groep jonge fans is opgestaan. Met een abonnement op Ziggo hoef je geen enkele training of wedstrijd te missen.

Tennis op hét nieuwe sportkanaal

Het nieuwe jaar begint voor alle tennisliefhebbers met waarschijnlijk het mooiste Grand Slam toernooi ‘The Australian Open’. Met de gratis sportzender van Ziggo zit je op de eerste rij van het center court in Melbourne.

Atletiek

Onze kersverse Sportvrouw van het jaar Dafne Schippers heeft de atletiek in Nederland een enorme impuls gegeven. Massaal keken we naar haar 200 meter sprint waarmee zij een historische gouden medaille wist te pakken. Met een Ziggo abonnement mis je ook in de toekomst niets van deze prachtige sportvrouw.

atletiek ziggo sport

Nog meer gratis sport

Met het missen van de EK 2016 komt er in de Nederlandse sportharten volop ruimte voor andere sporten. Het gratis Ziggo Sport zet groots in op allerlei sportgebied. Van de Amerikaanse basketbalcompetitie tot rugby (enorm populair sinds het afgelopen WK) ze komen allemaal aan bod.

Jack van Gelder bij Ziggo Sport

Jack van Gelder is zonder twijfel een kopstuk uit de sportverslaggeving. Met zijn aanstelling bij Ziggo Sport is de kwaliteit van de verslaggeving gewaarborgd, ondanks dat de zender gratis wordt aangeboden. Jack zal niet enkel aantreden bij voetbalwedstrijden, ook andere sporten kunnen rekenen op de professionaliteit van Jack van Gelder.

 

Elke maandagavond heeft Jack een exclusieve talkshow op het gratis sportkanaal. Ziggo heeft een grote groep kritische analytici aangetrokken, die van de talkshow van Jack van Gelder een geduchte tegenstander zullen maken van Voetbal Inside.

Ziggo Sport v.s. andere sportzenders

Naast Ziggo Sport Gratis is er ook nog Ziggo Sport Totaal, speciaal voor mensen die echt helemaal niets willen missen van wat er op sportgebied gebeurt. Op 6 kanalen wordt 24/7 het beste van wat de wereld qua sport te bieden heeft uitgezonden. De prijs van Ziggo Sport Totaal is € 14,95 (de eerste 4 maanden krijg je 50% korting).

 

Een andere aanbieder is Fox Sports. Zij bieden verschillende pakketten aan:

 

  • Fox Sports Eredivisie: Eredivisie, Jupiler League, KNVB beker en Europa League € 15,95
  • Fox Sports International: Premier League, Bundesliga, UEFA Europa League en internationale bekercompetities.Daarnaast is er tennis van de ATP World Tour en Wimbledon, de Ultimate Fighting Championship (UFC) honkbal (MLB) en ijshockey (NHL) € 14,95

Fox Sports Compleet: een combinatie van Eredivisie en International € 24,95

premier league ziggo sport gratis

Alles-in-1 pakketten vergelijken

De alles-in-één pakketten van Ziggo zijn in vergelijking met pakketten van andere aanbieders niet duurder. Alleen de prijzen van de alles-in-één pakketten vergelijken, eventueel aangevuld met een sportpakket is te kort door de bocht. Er spelen ook andere meer persoonlijke zaken mee. Zo krijg je bij KPN als je naast het alles-in-één pakket ook een mobiel KPN abonnement hebt, vele extra’s. Zo geniet je bijvoorbeeld bij KPN Compleet gratis van het populaire Spotify, extra MB’s en nog vele andere extraatjes. Bij Vodafone krijg je ook extra voordeel als je Thuis en Mobiel combineert.

Conclusie

Het alles-in-1 pakket van Ziggo met gratis Ziggo Sport is niet duurder dan pakketten bij andere aanbieders en is dus wel degelijk gratis! Gaat je voorkeur uit naar veel sport kijken zonder dat je daarvoor je bankrekening hoeft aan te spreken en neem je genoegen om enkel de samenvattingen van de Eredivisie te kijken op zondagavond met het bord op schoot, dan zit je bij Ziggo helemaal goed. Zoals gezegd hierboven kunnen er nog wel andere persoonlijke zaken meespelen. Ben je een grote muziekliefhebber dan is een gratis Spotify abonnement (normaal € 9,99 per maand) bij KPN Compleet ook heel aantrekkelijk. Neem rustig de tijd om alle aanbieders met de eventuele extra’s goed met elkaar te vergelijken.

 

Ziggo heeft op dit moment een aanbieding waarbij je de eerste 6 maanden voor alle pakketten slechts € 29,95 betaalt inclusief Ziggo Sport gratis. Dit kan je een besparing opleveren van € 264. Dit samen met het nieuwe gratis Ziggo Sport maken overstappen naar Ziggo momenteel wel heel aantrekkelijk.