fbpx

Waar vind ik de Pabo winkels?

Pabo is al jaren een populaire online winkel voor erotische producten zoals mode, lingerie en lovetoys. Wat veel mensen niet weten is dat de gigant al een hele tijd ook te vinden is als fysieke winkel in Nederland. Wanneer je dus benieuwd met naar hoe de producten er in het echt uitzien voordat je ze aanschaft is het aan te raden om een winkel van Pabo te bezoeken. In de Pabo winkels waar je net als op de website terecht kunt voor je favoriete sekstoys en erotische items kun je daarnaast ook nog eens advies omtrent de diverse producten krijgen. Maar waar vind je de Pabo winkels en wat zijn de Pabo openingstijden?

Pabo winkels

Pabo Amsterdam winkel

In onze hoofdstad is de eerste en tot nu toe enige vestiging van Pabo te vinden. Deze winkel is een flagship store, wat inhoudt dat het grootste doel van de winkel is om een soort beleving of ervaring te zijn voor haar klanten. In België vind je vandaag de dag al meer filialen van de Pabo winkels, het doel is om ook meer winkels in Nederland te openen. Wanneer dit gebeurt is nog niet duidelijk, maar volgens marketingmanager Linda Blommaert tegen RetailTrends ligt het plan er zeker. Tot die tijd kun je nog voordelig online shoppen met een handige kortingscode van Pabo of een Pabo Groupon, als je niet in de buurt van Amsterdam woont.

Pabo openingsuren in Amsterdam

Wanneer je wilt weten wat je aanschaft voordat je het aanschaft kun je dus naar de flagship store van Pabo aan de Nieuwendijk in Amsterdam gaan. In de winkel wordt een groot deel verkocht van de collecties die je ook online vindt. Is er een product niet op voorraad? Dan kan de medewerker het desbetreffende product voor je bestellen of je neemt zelf een kijkje in de webshop van Pabo om het item zelf aan te schaffen. De winkel van Pabo in Amsterdam is geopend van 10:00 uur ’s ochtends tot 21:00 uur ’s avonds, waardoor de toegankelijkheid voor iedere klant hoog ligt. Met deze ruime openingstijden wordt bijvoorbeeld gedachten aan de klant die overdag werkt.

Pabo winkel

Doel van Pabo winkels

Het grootste doel van de Pabo winkels is om erotiek en erotische producten voor de vrouw een stuk toegankelijker te maken. Bij veel seksshops ligt de nadruk nog te erg op ‘iets dat niet mag’, volgens de marketingmanager van Pabo, en van dat imago wil het bedrijf af. Wist je bijvoorbeeld dat tegenwoordig de grootste doelgroep en de meeste klanten van Pabo vrouwen zijn? Omdat de Pabo in buurland België al een paar jaar een groot succes is als fysieke winkel is de overstap naar Nederland ook gauw gemaakt. Het is nog even wachten tot ook op andere plekken vestigingen van Pabo worden geopend.

Goede aanvulling op website

In eerste instantie werd Pabo voornamelijk bekend door de (peperdure) Pabo catalogus die de webshop uitbracht. Hierin werd je als klant op de hoogte gehouden van de nieuwe collectie, diverse trends en leuke aanbiedingen. Tegenwoordig dient de website van Pabo als een soort online catalogus. Je kunt je daarnaast inschrijven voor de nieuwsbrief van Pabo als een extra toevoeging op de webshop. De fysieke winkel in Amsterdam is een goede aanvulling op de website en de nieuwsbrief, waar klanten terecht kunnen voor persoonlijke service en een fysiek aanbod van wat er op de website wordt gepresenteerd.