fbpx

paaskoekjes
Gemak dient de mens en als dat dan ook nog op een goedkope manier kan, is het helemaal uitstekend. Pasen 2015 staat voor de deur. Altijd een leuke gelegenheid om groots uit te pakken met een uitgebreide brunch. Maar blijkbaar ook een leuke gelegenheid voor voetbaltoernooien en tenniscompetities. De zaterdag voor Pasen staat vol met activiteiten en er is geen tijd over om boodschappen te halen of brunchgerechten te bereiden. Gelukkig bestaat er catering zodat ik mijn gezin en opa en oma op eerste Paasdag kan trakteren op een heerlijke brunch.
 

Paasbrunch van de Nationale Catering Cadeaubon op Groupon

Op Groupon staat een prachtige aanbieding van een Paasbrunch van de Nationale Catering Cadeaubon. Voor slechts € 69,99 komen zij de zaterdag voor Pasen (even de buren inschakelen) een complete brunch voor 6 personen thuis bezorgen. Deze brunch bestaat uit vele gerechten. Soep, quiche, flan met asperges, aardappelsalade, couscoussalade, clafoutis taart van Jamie, paaseitjes, broden en beleg. Zou ik al deze gerechten zelf willen maken dan zijn de kosten voor de ingrediënten hoger dan € 69,99. Daarbij had ik vorige week ook nog het geluk om op Bespaardeals een 15% kortingscode van Groupon te vinden, helaas is deze nu niet meer geldig. Groupon heeft geregeld mooie kortingscodes, het is daarom de moeite waard om de komende tijd bespaardeals goed in de gaten te houden. Wellicht is er voor jou ook een mooi voordeeltje te pakken.
 

Voordelige luxe

Misschien valt mijn catering niet onder het kopje ‘besparingen’ maar onder het kopje ‘luxe’. Echter luxe met een zo groot mogelijk voordeel. Pasen 2014 heb ik ook gebruik gemaakt van Catering Cadeau. De kwaliteit van de gerechten en producten die zij leveren is hoog. De hoeveelheid voor 6 personen is ruimschoots voldoende voor mijn gezin met 3 pubers en opa en oma. Zelfs met pubers die kilo’s voedsel naar binnen kunnen werken. Het grote voordeel voor mij is dat ik op zaterdag kan genieten van mijn sportende kids en niet de hele dag loop te zeulen met boodschappen en niet de hele dag in de keuken sta. Daarom is het een bewuste keuze om € 69,99 uit te geven aan de Paasbrunch. Het enige dat ik zelf nog moet doen, is de paaseieren verstoppen. Pubers zoeken blijkbaar nog graag paaseitjes als deze van chocola zijn.