fbpx

Het nieuwe jaar is alweer even aangebroken en net als ieder ander mens zijn ook studenten weer massaal aan het sporten. Er zijn tientallen sporten waar je uit kunt kiezen: teamsporten, individuele sporten, buitensporten en binnensporten. Als student heb je echter meestal een bepaald budget waar je aan moet denken. Wil je toch fit blijven zonder al te veel geld uit te geven? Dan heb ik een aantal nuttige tips voor je.

 

Update: Met korting onbeperkt sporten

Nieuwste tip: neem een abonnement op OneFit. Je kunt voor één vast bedrag per maand terecht bij heel erg veel sportscholen. Je hebt dus voldoende aan één abonnement, ook als je fan bent van meerdere sporten. En het mooie? Je kunt elke maand opnieuw korting krijgen, door je vrienden uit te nodigen ook lid te worden. Jij krijgt dan eenmalig 10 euro korting, zij ook. Bij bespaardeals heb je nog meer geluk. Omdat jij vriend bent van bespaardeals, krijg je van ons 20 euro korting op OneFit. Enige wat je hiervoor hoeft te doen? Lid worden, met de kortingscode die je op de pagina vindt.

Voordelig sporten: rondje om

Sporten hoeft helemaal niet duur te zijn. Hoewel er al veel goedkope sportscholen bestaan, zoals Fit4Free en Basic Fit, kun je nóg meer besparen. Je hoeft namelijk niet naar een fitness of een sportclub te gaan om fit te blijven. Investeer eenmalig in goede hardloopkleding en hardloopschoenen en ga de straat op! Zorg voor comfortabele en kwalitatieve producten, zoals hardloopschoenen van online shop Keller Sports. Op bespaardeals vind je voor deze webshop diverse Keller Sports kortingcodes zodat je ook op je goede sportkleding en schoenen kunt besparen. Hardlopen in de vrije natuur kost niet alleen niks, het is ook nog eens ontzettend goed voor je en je komt nog eens buiten. Tip: download een hardloop app om je vooruitgang bij te houden. Is hardlopen niks voor jou? Denk dan eens aan skeeleren of fietsen. Hier voor geldt ook: haal eenmalig de juiste items en kleding in huis en je bent helemaal ready to go.

 

hardloper bomen

 

Veel studenten sporten voordelig thuis

Om gezond en fit te blijven hoef je helemaal niet je deur uit. Ik heb via YouTube een aantal goede sportkanalen gevonden waar je gratis video’s kunt streamen. Dit kan van alles zijn. Ik doe zelf graag aan yoga, maar je kunt ook denken aan krachttraining, spieroefeningen, dansles of andere online groepslessen. Zo lijkt het alsnog alsof je niet alleen sport. Ook hierbij geldt dat je eenmalig moet investeren in goede sportattributen. Ga je yogalessen volgen via internet? Bestel dan via voordelig je kleding en je yogamatje via Wehkamp. Check gelijk of er een kortingscode voor Wehkamp beschikbaar is, zodat je zeker weten het goedkoopst uit. Wanneer je thuis gaat gewicht heffen, moet je tevens eenmalig investeren in een aantal gewichten. De oefeningen die je kunt doen kun je allemaal vinden via YouTube of via andere sites. Om fit te blijven is het natuurlijk niet alleen belangrijk om te bewegen, het eten van de juiste voeding is tevens belangrijk. Over hoe je gezond én met een studentenbudget kunt eten, heb ik tevens een blog geschreven.

 

thuis sporten