fbpx
camping tent

De zomervakantie staat bijna voor de deur. Hoewel velen al vakantieplannen hebben gemaakt, zijn er zoals ieder jaar ook nog genoeg mensen die nog geen flauw idee waar ze naar toe gaan. Last minute kamperen kan eigenlijk altijd: campings in zowel buiten- als binnenland hebben vaak nog wel een plekje over voor een tent. Voordat je beslist waar je uiteindelijk wilt gaan kamperen, hebben wij een aantal aantrekkelijke kortingscodes voor je op een rij gezet waarmee je flink voordeel kunt scoren op kampeerspullen. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe tent nodig? Check dan de kortingscodes van bijvoorbeeld Wehkamp of bol.com, waar diverse soorten tenten en andere kampeerspullen te vinden zijn.

 

Go camping met voordeel

Kamperen is al een aardige goedkope manier om vakantie te vieren, maar met deze kortingscoupons wordt het helemaal een feestje. Je kunt namelijk nóg goedkoper kamperen! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een tent? Een hele handige tent is deze Outwell Fusion 200, die je bij Wehkamp met verschillende korting kunt krijgen. Via bespaardeals krijg je bij Wehkamp bijvoorbeeld tien euro korting op het gehele assortiment met deze kortingcode. Ook kun je tot 15% korting krijgen met deze coupon, tevens speciaal voor Wehkamp. Je verwacht het misschien niet, maar bij Bol.com kun je ook verschillende kampeerproducten vinden! Ook voor deze webshop heeft bespaardeals enkele kortingscodes. Wat dacht je bijvoorbeeld van tot maar liefst 60% korting op je aankoop? De codes voor Bol.com worden wekelijks geupdatet dus houd ze goed in de gaten!

 

Tenten, zeilen, stoelen en andere producten

Maar wat heb je nou allemaal nodig om goed te kunnen kamperen? Een goede en gemakkelijke tent is noodzakelijk. Neem bijvoorbeeld deze vierpersoonstent van Coleman of ga voor deze eenvoudige en lichtgewichtstent van Nomad. Er is voldoende keuze in zowel de webshop van Wehkamp als van Bol.com. Daarnaast heb je natuurlijk slaapmateriaal nodig. Neem bijvoorbeeld deze slaapzak van Camp Gear, nu al in de aanbieding en met nog meer korting met de speciale bol.com kortingscoupon. Ga dan meteen voor een slaapmat van ditzelfde merk: goedkoop en van hoge kwaliteit. Met de kortingscodes uiteraard nóg goedkoper! De basisgear voor kamperen is nu wel compleet. Toch is het ook handig om een comfortabele kampeerstoel te hebben, zoals deze van Best Camp Koala of deze campingstoel van Eurotrail Moita.

wehkamp nomad tent
bol.com campingstoel