3x extra voordelig Amsterdam ontdekken deze winter

Nu het eerder donker wordt en de dagen korter zijn, denk je misschien dat er minder te beleven is in Amsterdam. In tegendeel; onze hoofdstad bruist deze winter van de vele activiteiten die er te doen en te zien zijn. Bovendien, stralen de kortingscodes je tegemoet. Kijk maar eens naar deze activiteiten in Mokum die nu voordelig te bezoeken zijn. 

voordelig Amsterdam ontdekken

1. Amsterdam Light Festival

Zo donker zijn de winterse dagen in Amsterdam namelijk niet. De stad is prachtig verlicht door de vele lampjes van het Amsterdam Light Festival. Verschillende kunstenaars en creatievelingen uit de hele wereld strijden ieder jaar om hun verlichte kunstwerken in de stad te mogen exposeren.

Nu kun je het Amsterdam Light Festival te voet gaan verkennen, maar het beste zicht heb je vanaf het water. Pak een van de vele kortingscodes voor een rondvaart in Amsterdam en zie een kant van de kunstwerken die de wandelende medemens niet ziet.

Met een kortingscode Amsterdam Lightfestival sluit je het dagje uit voordelig af. Een dag die vol van voordeel en plezier staat, want Amsterdam heeft zoveel te bieden.

2. Voordelig shoppen bij Blond Amsterdam

Een dagje Amsterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de winkel van Blond Amsterdam. De dames Femque & Janneke maken de wereld van servies sinds jaar en dag een stuk vrolijker. De kleurrijke kopjes en borden veranderen elk ochtendhumeur in een glimlach. Wie kan er chagrijnig blijven terwijl hij/zij koffie drinkt uit een mok met zo’n vrolijke beschildering?

Door gebruik te maken van een kortingscode Blond Amsterdam, word je nog vrolijker. Het kleurrijke servies neem je nu extra voordelig mee naar huis. Blond Amsterdam staat goed op elke tafel, van Akersloot tot Zeewolde.

Voor een echt unieke herinnering aan een gezellige dag langs de highlights van Amterdam, kies je bij Blond Amsterdam voor een van de opties om het servieswerk persoonlijk te maken. Dat kan door er een naam op te laten zetten, maar het tofste is toch wel het persoonlijke ontwerp. Je kiest een item uit de shop en vertelt de ontwerper wat je er graag op wilt zien. Mooier en unieker kan een cadeau niet worden. Een cadeau dat leuk is voor jezelf of voor die speciale persoon in je leven. Blond Amsterdam maakt het mogelijk.

3. Proosten met korting in Amsterdam

Een Amsterdam highlight die leerzaam én smakelijk is, is een bezoek aan de Heineken Experience. Je ziet precies wat de familie Heineken voor moois heeft gedaan met hun befaamde A-gist door de jaren heen. In deze eerste Amsterdamse brouwerij van Heineken zie je de geschiedenis van het bedrijf, van het prille begin tot het wereldwijde concern dat het vandaag de dag is.

Leerzaam en smakelijk want uiteraard kan er ook geproefd worden. Een versgetapt Heineken-biertje is de perfect dorstlesser tijdens een gezellige dag. Het Heineken Museum is niet alleen eentje voor de smaakpapillen, er is ook meer dan genoeg te doen. Hoe fijn is dat? En als je echt geen genoeg van Heineken kan krijgen, bekijk dan ook eens onze pagina met extra voordeel en kortingscodes voor de webshops van Heineken!

Mocht het naar meer smaken, dan is het goed om te weten dat er in Amsterdam ook een groot aantal brouwerijen van speciaalbier te vinden zijn. Altijd fijn om door te schakelen naar bier proeven in de proeflokalen van bijvoorbeeld Brouwerij De Prael, Oedipus Brewing of Brouwerij ’t IJ.

Sla de klassiekers niet over!

Als je toch lekker voordelig een dagje uit bent, sla dan klassiekers als het Rijksmuseum niet over. Toeristen komen uit de hele wereld om de collectie van het Rijksmuseum te bewonderen, met als hoogtepunt De Nachtwacht. Echter, als een attractie in de “eigen achtertuin” ligt, wordt het helaas vaak overgeslagen.

Echt zonde, omdat het museum sinds de verbouwing zoveel meer te bieden heeft. De collectie omvat in totaal 1 miljoen items. Zelfs al heb je de Nachtwacht vroeger op schoolreisje al eens gezien, er is nog veel meer te ontdekken. Onderschat een dagje Rijksmuseum ook niet, want het is een wandeling van ruim anderhalve kilometer om het allemaal te kunnen zien. Gelukkig zijn er ook een restaurant, twee cafés en een flinke souvenirwinkel voor een gezellige pauze.

Het is met recht een stukje Nederlandse geschiedenis dat niet overgeslagen mag worden. Met deze kortingscodes voor het Rijksmuseum ga je voordelig en snel naar binnen. Je krijgt korting op de toegangsprijs en kunt de wachtrij overslaan. Het is ook meteen een lekker stuk cultuur tijdens jullie ontspannende winterdag in Amsterdam.

voordelig Amsterdam ontdekken

Wanneer ga jij voordelig naar Amsterdam?

De donkere winterdagen zijn juist een reden om er eens uit te gaan. Je kunt lekker voordelig op pad met de vele kortingscodes en deals die geldig zijn in en rond Amsterdam. Waarom zou je binnen blijven? Ontdek hoe heerlijk voordelig Amsterdam deze tijd van het jaar is. Er zijn altijd vaste kortingen te vinden voor stedentrips via partnerwebsite, zoals Tiqets.