Laat een berichtje achter over Vitstore

Beoordeling

Beoordeling van Vitstore door Anne

Anne is dé deal-expert voor Vitstore bij bespaardeals


Als werkende ouders met twee kinderen schiet het sporten er nog wel eens bij in. Ziektekiemen weten ons overigens altijd te vinden. Een verkoudheid in de klas van één van de kleintjes? Ons gezin was altijd de dupe. Toen ik mij bewust begon te worden van het nut van vitamines en voedingssupplementen en mij hierin ging verdiepen met de hulp van een therapeute, begonnen zich de vruchten daarvan vrij kort daarop al af te werpen. Ons immuunsysteem werd sterker en we kregen alle vier met de dag meer energie!

Vitstore kortingscode

De inkopen deed ik vanaf het begin bij Vitstore, omdat die therapeute mij hen aanprees. Online winkelen voor dit soort zaken die je regelmatig moet nabestellen is wel heel prettig. Een aantal keer ben ik overgestapt naar een andere winkel waar ik persoonlijk kon worden geholpen, omdat ik nog niet wist dat Vitstore dit ook aanbood. Want, als ik een vraag heb over de gezondheid van één van ons, dan is daar gewoon een persoonlijke adviseur bij Vitstore die je kunt raadplegen. Persoonlijke aandacht ten top. Wat wil je nog meer? Nou, korting graag! Haha, ook dat is dus mogelijk met de Vitstore kortingscode. Ik bestel vaak al grote verpakkingen omdat we met zijn allen in de potten graaien, dus dat betekent relatief goedkoper uit zijn. Met de kortingscoupon erbij ben je helemaal voordelig uit. Voor alle gezinnen in Nederland kan ik maar één ding zeggen: bezuinig niet op belangrijke voedingsstoffen, maar als je ze koopt, doe het met korting!

 

Groetjes,
Anne

Hot op social media


https://www.youtube.com/watch?v=n9mb_HaN778

Gemiste deals van Vitstore

Verlopen op
 • Koop de Vitalize Cranberry D-Mannose weekkuur tijdelijk met 20% KORTING via Vitstore
  2018-11-12
  Lees Meer
 • Vitstore aanbieding –> Ontvang 20% KORTING op MultiGold Compleet van Vitalize
  2018-11-12
  Lees Meer
 • Profiteer van 20% KORTING op geselecteerde supplementen bij Vitstore
  2018-11-12
  Lees Meer

Voordelen vitstore 

 • Uitgebreid assortiment.
 • Persoonlijk advies op maat mogelijk.
 • Er wordt streng toegezien op de kwaliteit van de grondstoffen.
 • Regelmatig een Vitstore kortingscode te gebruiken.
 • Altijd gratis verzending en kosteloos retourneren.

 
 

Kortingscode delen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Betaal minder met een Vitstore kortingscode

Als het gaat om voedingssupplementen, vitamines en mineralen dan is Vitstore een ware specialist. Sinds 2003 houden zij zich intensief bezig met het aanbieden van oplossingen die de kwaliteit van leven verhogen. Iedereen kan wel eens een handje worden geholpen als het gaat om gezondheid. Het aanbod gezondheids- en drogisterijproducten dat Vitstore aanbiedt, bestaat uit producten die met de grootste zorg zijn samengesteld en zij voldoen altijd aan de strengste Europese richtlijnen. De prijzen houden zij zo scherp mogelijk en met een Vitstore kortingscode kun je zelfs profiteren van een nog betere deal.

De gemiddelde leeftijd die wij als mens bereiken wordt steeds hoger. Voeding en beweging is belangrijk om een gezond en gelukkig leven te genieten. Door gebruik te maken van de specifiek geselecteerde producten van Vitstore haal je het optimale uit elke dag. De ondersteuning in een gezonde levensstijl is uiteindelijk belangrijk in elke leeftijdsgroep. Hoe jong of oud je ook bent, het loont de moeite om bewust bezig te zijn met aanvullende vitamines en mineralen. Mocht je een bepaalde klacht hebben of een specifieke vraag, dan kun je bij Vitstore terecht voor een persoonlijk advies. Hieruit blijkt dat zij jou naast klant vooral als mens centraal stellen. Elk specifiek geval vraagt om een advies op maat.

Mocht je nou naast het net vissen als het gaat om de Vitstore kortingscode dan kun je altijd eens kijken of er een leuke actie is met een kortingscode Drogisterij.net of een kortingscode Bol.com.

 

Korting 1-2-3 vitstore 

 • Klik op het gewenste product.
 • Kies het gewenste aantal en klik op ‘Bestel dit product’.
 • Ga naar het winkelmandje en direct onder de bestelling klik je op ‘Code invoeren’.
 • Vul daar je Vitstore kortingscode in en druk op je het plusje aan de rechterkant.
 • De korting wordt met het bedrag verrekend.

Contact 

Wat kun je hier kopen? 

Vitstore ontwikkelt en vermarkt gezondheids- en drogisterijproducten. Je kunt online een breed assortiment voedingssupplementen, vitamines en mineralen bestellen. Er zijn landelijk zo’n 600 winkels en therapeuten die de producten aanbieden. De producten zijn ingedeeld in verschillende categorieën, zoals: bewegen, darmen, omega-3, energie, nachtrust, hart- en bloedvaten, blaas en prostaat, kinderen en weerstand. Zo vind je er eigenlijk altijd wel wat je nodig hebt.

Mocht je net iets specifieker zoeken zoals voeding tijdens het hardlopen, dan kun je ook altijd gebruik maken van de All4running kortingscode. Zij bieden naast de juiste sportvoeding ook de juiste kleding en schoenen. Je kunt natuurlijk wel alleen aan de voedingskant je best doen, maar het is belangrijk om het belang van bewegen niet uit te vlakken. En is het hardlopen nou net iets teveel van het goede, dan kun je altijd eens een balletje trappen met je (klein)zoon. Hiervoor biedt de Soccerfanshop kortingscode een leuke collectie trainingspakken als goede start. Voedingssupplementen zijn een belangrijke steun, maar kunnen een gezonde levensstijl uiteindelijk niet vervangen.