Beoordeling

Beoordeling van Telegraaf door Anne

Anne is dé deal-expert voor Telegraaf bij bespaardeals


Vroeger kregen wij dagelijks de krant thuis die ik vervolgens met veel plezier ’s ochtends las voor ik de deur uitging. Toen ik echter met het openbaar vervoer begon te reizen las ik dagelijks gratis krantjes en nam ik al snel afscheid van het dagelijkse nieuws op de deurmat. Nu ik niet meer zo vaak met het openbaar vervoer reis begon ik het dagelijkse nieuws echter te missen. Dat ik enkele weken terug een proefaanbieding van de Telegraaf tegenkwam, kwam dus (erg) goed uit. Post is namelijk altijd leuk (kijk bijvoorbeeld als je de Volkskrant op de mat ontvangt!) en elke ochtend een mooie krant op de mat is voor mij echt een feestje.

Nu ik halverwege het proefabonnement ben, kan ik met grote zekerheid zeggen dat ik voorlopig geen afscheid neem van mijn dagelijkse krant. Met veel plezier lees ik elke ochtend op mijn gemak het nieuws en in het weekend geniet ik met volle teugen van de uitgebreide bijlages zoals VROUW en het woon nieuws. Een aanrader voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de actualiteiten en als je écht goedkoop op de hoogte wil blijven is het digitale abonnement een mooie oplossing.

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van Telegraaf

Hot op social media


Recent verlopen Telegraaf kortingscodes

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • Zijn er MediaMarkt kortingcodes? MediaMarkt hanteert geen generieke kortingscodes en die zijn dan ook niet te vinden op deze pagina. Wel zijn er wekelijkse deals op geselecteerde producten en kan je via de inschrijving op de nieuwsbrief een kortingscode ontvangen vanuit MediaMarkt. Zie hieronder de week- en dagdeals van MediaMarkt.
  geen
  kortingscode

  Zijn er MediaMarkt kortingcodes? MediaMarkt hanteert geen generieke kortingscodes en die zijn dan ook niet te vinden op deze pagina. Wel zijn er wekelijkse deals op geselecteerde producten en kan je via de inschrijving op de nieuwsbrief een kortingscode ontvangen vanuit MediaMarkt. Zie hieronder de week- en dagdeals van MediaMarkt.

 • Deze week >> Tot 15% KORTING bij bol.com op retourdeals
  15%
  korting

  Deze week >> Tot 15% KORTING bij bol.com op retourdeals

 • Vertellis actie >> Scoor NÚ Journals voor maar € 9,99
  € 9,99
  kortingscode

  Vertellis actie >> Scoor NÚ Journals voor maar € 9,99

  Valid Until: 7 July 2024
 • Trouw actie >> Scoor NÚ een proefabonnement voor 4 weken voor maar € 4
  € 4
  kortingscode

  Trouw actie >> Scoor NÚ een proefabonnement voor 4 weken voor maar € 4

  Valid Until: 7 July 2024
 • Volkskrant actie >> Scoor NÚ een weekabonnement voor maar € 6,50 per week
  € 6,50 per week
  kortingscode

  Volkskrant actie >> Scoor NÚ een weekabonnement voor maar € 6,50 per week

  Valid Until: 7 July 2024

Zo werkt de Telegraaf kortingscode in juni 2024 

 1. Kies een van de vele aantrekkelijke aanbiedingen voor een (proef)abonnement op de Telegraaf.
 2. Vul je persoons- en betaalgegevens in en rond je bestelling af.
 3. Je ontvangt gedurende de gekozen periode al het belangrijkste nieuws voor een aantrekkelijke prijs digitaal of op papier thuis.

Kortingscode Telegraaf insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van Telegraaf 

 1. In het weekend allerlei extra katernen met informatie over reizen, gezondheid, puzzels en andere interessante aanvullingen op de gewone actualiteiten.
 2. Ben je Telegraaf dagbladabonnee? Dan ontvang je meerdere malen per jaar een gratis extra magazine over een specifiek onderwerp, zoals bijvoorbeeld het Woon Magazine.
 3. Word je lid van de papieren krant? Dan heb je altijd gratis toegang tot de digitale krant op mobiel, desktop of tablet.
 4. Kies voor een digitaal abonnement voor een fractie van de kosten van een papieren krant.

Maak kennis met aanbieding Telegraaf

De Telegraaf is misschien wel de bekendste krant van Nederland en met een aanbieding van Telegraaf kun jij daar op een voordelige manier kennis mee maken. In de Telegraaf kun je al het nieuws lezen uit het binnen- en buitenland en vind je verder nieuwtjes op het gebied van sport, media, cultuur en achterklap.

 

Nieuws lezen met een Telegraaf aanbieding

Start vandaag nog met het lezen van de Telegraaf en verheug je op de extra korting die je krijgt door gebruik te maken van één van de mooie aanbiedingen. Voordat je het weet valt de krant bij je op de deurmat en zit je met een dampende bak koffie of thee de krant te lezen.

Lees de krant met kortingscode Telegraaf

Als je dagelijks de krant leest, kun je een Telegraaf kortingscode natuurlijk goed gebruiken. Je bent dan dagelijks verzekerd van het allerbeste nieuws tegen de scherpste prijs. De Telegraaf is natuurlijk al jarenlang de nummer 1 krant van Nederland. Deze mag je echt niet missen. Ook is het altijd de moeite waard om te checken of een andere krant een mooie aanbieding heeft. Wij verzamelen hier op bespaardeals alle AD aanbiedingen, Parool kortingscodes en alle korting van Trouw.

 

Een Telegraaf kortingscode maakt de krant lezen leuk

De krant lezen wordt leuk door een Telegraaf kortingscode in te zetten. Nieuws op het gebied van actualiteit, opinie, sport en achterklap vind je overzichtelijk opgesteld in de Telegraaf krant. Geniet van je voordeel en gun jezelf dat extra plezier.

Contactgegevens Telegraaf 

Wat kun je hier kopen? 

De Telegraaf is de meest gelezen krant van ons land. Je lees er niet alleen 7 dagen per week actualiteiten uit binnen- en buitenland, maar kan er ook terecht voor de laatste roddels in Privé, het financieel nieuws in DFT (voorheen De Financiële Telegraaf) en weekendkaternen als Wonen, Varen, Reizen, VROUW en Weekeinde. Vooral de weekendkrant staat vol achtergronden en leuke uitdiepingen van onderwerpen die jong en oud kunnen boeien. Woon je in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht? Dan ontvang je een regionale editie die in sommige gevallen voorzien zijn van een extra bijlage met regionaal nieuws.