fbpx

fashion avenue

 

Heb je net als ik ook te maken met het dilemma: dol op mooie merkkleding maar een beperkt budget? In mijn vorige blog heb ik het gehad over hoe je met outletwinkelen voordelig de mooiste merkkleding kunt aanschaffen. Ik heb in deze categorie nog een tip voor je: shopping communities. Als je hier nog niet mee bekend bent, klinkt het misschien als een soort sekte maar niets is minder waar. Shopping communities zijn webwinkels waar je je gratis voor kunt inschrijven. Eenmaal lid kun je hier fashion- en lifestyle items kopen tegen bodemprijzen.

 

Hoe werken shopping community’s?

Shoppingclubs bieden elke dag nieuwe verkopen aan van A-merken die slechts enkele dagen duren. Na afloop van de sale worden de gekochte artikelen besteld bij de leverancier. Zij hebben geen eigen voorraad en daarom ook geen voorraadkosten. Door deze andere manier van werken kunnen zij hoge kortingen aanbieden. Na inschrijving ontvang je elke dag een mail met daarin de geplande verkopen. Is er een artikel dat je echt graag wilt bemachtigen, zorg dan dat je bij aanvang van de sales achter je computer zit, anders vis je misschien achter het net. Houd er wel rekening mee dat je meestal een week of twee moet wachten op je bestelling.

 

Bekende shopping communities:

Vente-Exclusive.com. Mijn absolute favoriet! Prachtige merkartikelen tegen goede prijzen. Nadeel is dat je alleen lid kunt worden via een vriend(in) anders kom je op de wachtlijst te staan.
42hrsclub.com. Hier kan je lid worden zonder uitnodiging of toegangscode. Ze verkopen absolute topmerken zoals UGG Australia en Zaza Pata.
Zalando-lounge.nl. Je kunt hier inloggen met je inloggegevens van Zalando. Heb je geen Zalando account, maak dan gratis een lidmaatschap aan. Je vindt hier de merken die je bij grote broer Zalando ook vindt, maar dan veel vriendelijker geprijsd.
Snapstore.nl. Maakt deel uit van Vente Exclusive. Ook hier heb je een toegangscode van een vriend(in) nodig om lid te worden, anders ben je toch op de wachtlijst aangewezen.
Showroomprive.nl. Inschrijving is gratis en voor iedereen. Grote veelzijdigheid aan producten van koffiebonen en afslankproducten tot fashion.

 

model mode

 

Shop smart and look great

Met een beperkt budget kan je er fashionable uitzien, simpelweg door slim te shoppen. Het is heel gemakkelijk om op zaterdag de stad in te gaan en alle nieuwe mode items aan te schaffen. Je bent in één middag compleet aangekleed met bijpassende schoenen en accessoires. Echter hier betaal je veel geld voor. Bezoek je elke dag even een paar minuutjes de shopping clubs dan zie je er ook uit alsof je zo bent weggelopen van de catwalk maar dan 70% procent goedkoper. Zie maar eens ergens anders een Michael Kors zonnebril te vinden voor € 70,- of een paar Versace sneakers voor minder dan de helft van de oorspronkelijke verkoopprijs.
Het kost je iets meer tijd maar de voldoening is echt veel groter. Voor mezelf is het een soort sport geworden om de coolste fashion items zo goedkoop mogelijk te scoren, niet alleen voor mezelf maar voor mijn hele gezin.