fbpx

Als student zijnde wil je jezelf af en toe ook eens verwennen met leuke kleding. Wanneer je echter een liefhebber van wat duurdere merken bent, hou je vaak niet zo heel veel over in de maand. Merkkleding aanschaffen is helaas een dure hobby. Gelukkig zijn er genoeg oplossingen om alsnog je felbegeerde merk te scoren! Wat dacht je bijvoorbeeld van sample sales? Of van grote sales in webshops zoals Wehkamp, waar ze ook genoeg goede merken te verkrijgen hebben? Daarnaast krijg je via bespaardeals voor laatstgenoemde webshop ook vaak nog eens extra korting met diverse kortingscodes. Zie nou wel dat je als student gewoon je geliefde merkkleding kunt kopen!

 

Sla je slag bij sample sales

Sample sales zijn het laatste jaar enorm populair geworden. Wat zijn dit soort uitverkopen nou eigenlijk? Meestal vinden sample sales in het weekend plaats en zijn ze verspreid over een tot drie verkoopdagen. Je vindt dit soorten uitverkopen in grote hallen of ruimtes waar veel plek is voor veel items. Er zijn vaak meerdere winkels of merken die meedoen aan een sample sale. Tijdens zo’n sale verkopen zij hun overgebleven items uit verschillende collecties of hun restanten van de huidige collectie voor hele lage prijzen. Zo heb jij de meest toffe merkkleding voor kleine prijzen. Via de site van sample sales kun je precies in de gaten houden welke sample sale er de komende tijd bij jou in de buurt is. Ik heb op deze manier al heel wat toffe Nike-schoenen en Adidas-vesten te pakken weten te krijgen!

 

Korting scoren bij Wehkamp

wehkamp 399017_mb_01Wat veel studenten vaak vergeten is dat je heel veel leuke items kunt scoren bij Wehkamp. In eerste instantie dacht ik ook dat dit een winkel was voor oudere mensen, maar ze hebben heel veel toffe merken zoals G-Star RAW en Tommy Hilfiger. Daarnaast is er heel vaak veel sale bij deze webshop. Als er even geen sale is, kun je gebruik maken van de kortingcoupons bij bespaardeals zodat je altijd zeker weet dat je de laagste prijs betaalt voor je favoriete item. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit toffe shirt van REPLAY? Met een kortingscode wordt deze natuurlijk nóg aantrekkelijker! Één van de grote voordelen bij Wehkamp is dat je kunt betalen in etappes en dat retourneren ook nog eens gratis is. Zo kun je lekker vanuit je luie stoel met een kop thee online gaan koopjes jagen!