fbpx

kleding in rek

 

Wanneer je een tijdje student bent, wordt besparen een soort van spelletje, vooral bij bijvoorbeeld het kopen van kleding. Natuurlijk heb je een hele garderobe van huis uit meegenomen, maar na een jaar wil jij ook heus wel nieuwe kleding. Juist nu je die leuke trui bij de H&M hebt gezien of misschien wel die paar toffe schoenen van de Invito. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te besparen op kleding. Heb je wel eens aan diverse kortingscodes of aan shopwalhalla Marktplaats gedacht?

 

Bespaar geld met kleding via Marktplaats

Via de verkoopsite Marktplaats is er echt van alles te vinden. Grote kans dat waar jij naar op zoek bent aangeboden wordt op dit platform. Je kunt er natuurlijk sowieso tweedehands kleding vinden, maar ook als je niet zo’n fan bent van tweedehands kun je hier goedkoop kleding kopen. Ik heb bijvoorbeeld al een aantal keren gehad dat ik een hele leuke blouse bij de Monki tegenkwam maar die helaas buiten bij budget viel. Toen ik daarna even ging neuzen op Marktplaats waren er maar liefst twee vrouwen die exact deze blouse aanboden, met nog de kaartjes er aan! Het leuke was: ze waren beiden minimaal voor de helft van de prijs. Een leuke manier dus om aan nieuwe items te komen voor een goede prijs.

 

Slimme studenten besparen flink met kortingscodes

Shop je toch liever bij H&M of andere winkels? Ruil de fysieke winkel dan eens in voor de online shop. Via internet zijn er namelijk vaak veel kortingscodes voor bijvoorbeeld H&M te verkrijgen. Bij de H&M krijg je sowieso al een kortingscoupon wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief.

Daarnaast kun je nog meer besparen door dagelijks even te kijken tussen de kortingscodes van bespaardeals. Deze site wordt iedere dag bijgehouden met de meest actuele codes. Wanneer je dus een tof item hebt gezien in een webshop zoals H&M, moet je altijd even checken of er niet toevallig een kortingscode voor is. In de meeste gevallen is dit namelijk wel zo.

Op bespaardeals.nl staan trouwens niet alleen coupons voor kleding. Ik heb via de site een keer een leuk en voordelig weekendje weg geboekt! Ook heb ik mijn ouders een keer een kaart gestuurd via de site met de kortingscode van Greetz, waarbij je 20% korting krijgt op een fotokaart. Via online shoppen ben je dus vaak op meerdere gebieden (kleding, kaarten, vakanties etcetera) veel voordeliger uit dan in fysieke shops. Heel veel winkelplezier!

 

bespaardeals greetz kortingscode bedankkaarten