fbpx

Geef voordelig kleur aan je tuin met een planten aanbieding

De tuin is meer en meer een verlengstuk van de woonkamer. Hij wordt gestyled in de trend van het interieur. We willen er heerlijk genieten, languit op de loungebank met een glaasje wijn of diep weggedoken onder een dekentje om het haardvuur. Niet alleen wordt de tuin volop gebruikt in de zomer, maar ook in de winter zijn we steeds meer in de tuin te vinden. Met als laatste trend de winter barbecue als vervanging van het kerstdiner. De tuin moet er zomers en ’s winters picobello uitzien. Maar hoe doe je dat als je in je drukke bestaan geen tijd kunt vinden om op zaterdag uren in een tuincentrum op zoek te gaan naar de perfecte planten? Gewoon lekker online shoppen! Vanuit je luie stoel shop je met één muisklik de mooiste planten, bloemen, bollen en zaden. Zelfs de styling producten zijn gemakkelijk online te bestellen. Het grote voordeel van online bestellen is dat je altijd op zoek kunt gaan naar de beste planten aanbieding. En als je geluk hebt, is er zelfs een kortingscode te vinden die je planten aanbieding nog aantrekkelijker maakt.

Planten aanbieding

Grote tuin? Planten aanbieding is lonend

Net als het interieur is ook het exterieur onderhevig aan trends. Maar laat je niet teveel leiden door trends, je persoonlijke smaak moet altijd voorop staan. Niet alleen je smaak, ook het niet of wel hebben van groene vingers, is belangrijk voor je tuinontwerp. Zit je het liefst het hele weekend in de aarde de wroeten dan word je niet gelukkig van een betegelde tuin met een paar potten. Kies juist voor mooie grote borders met vaste planten, waar je het hele jaar plezier van hebt. Je geniet niet alleen van die prachtige kleuren, maar ook van het tuinieren. Zulke borders hebben namelijk best enig onderhoud nodig. Zo’n border ontwerpen is best lastig. Gelukkig zijn er complete borderpakketten  te koop, waarmee je in een keer een border plant die goed op elkaar is afgestemd qua kleur, bloeitijd, groeihoogte en favoriete standplaats. Heb je een grote tuin, dan kan zo’n pakket voor een groot aantal vierkante meters border duur uitvallen. Op zoek gaan naar een goede planten aanbieding is in zo’n geval lonend. Pak ook gelijk nog even onze Bakker Hillegom kortingscode mee, die geeft je 15% extra korting.

Planten aanbieding

Vul je tuinpotten voordelig met een planten aanbieding

Planten aanbieiding

Ben je helemaal geen type met groene vingers, kies dan voor mooie terrassen. Fleur het geheel op met potplanten. Grote potten met bloeiende planten maken van je terrastuin een kleurrijke oase. Vergeet ook niet om meerdere potten te vullen met groenblijvende planten of struiken. Zo ziet je tuin er in de winter ook aantrekkelijk uit. Juist zo’n terrastuin leent zich uitstekend voor een tuinhaard met loungemeubelen voor een gezellige winterbarbecue. Je kunt ook op zo’n terrastuin aardig wat besparen door op zoek te gaan naar de beste planten aanbieding. Populaire groenblijvers zoals bijvoorbeeld Buxus zijn vrij prijzig. Wacht daarom op een mooie planten aanbieding en sla dan je slag. Dit kan je tientallen zo niet honderden euro’s besparen.

Sommige potplanten hebben in de winter wel enige bescherming nodig. Houd daar rekening mee bij de aanschaf. Zonde als je in het voorjaar allemaal nieuwe planten moet kopen.

Kortingscode voor grote en kleine bestellingen

Wat voor tuintype je ook bent, er valt altijd een mooi voordeeltje te halen als je op zoek gaat naar de beste planten aanbieding. Heb je het geluk dat we een kortingscode van Bakker Hillegom voor je hebben, dan pak je nog eens 15% extra korting op je bestelling. Dit kan je een aardige besparing opleveren, aangezien het inrichten of restylen van je tuin meestal gepaard gaat met een grote investering. Maar die kortingscode kun je natuurlijk ook gebruiken als je alleen een zak bloembollen wilt bestellen.

 

Veel tuinplezier gewenst!

 

Groetjes van Anne