fbpx

Jaren geleden kwam ik vanwege mijn werk geregeld in Amerika. Hier heb ik voor het eerst kennis gemaakt met outletshopping. Complete winkelcentra en warenhuizen verkopen collecties van afgelopen seizoenen tegen sterk gereduceerde prijzen. Een bezoek aan Amerika was voor mij niet compleet zonder bijvoorbeeld een goedkope jeans van Tommy Hilfiger. Gelukkig zijn er tegenwoordig in Nederland ook outletwinkels te vinden en kan ik hier mijn bespaardrift voortzetten.

Designer Outlet Roermond

designer outlet roermond banner

In Roermond is een compleet outlet-winkelcentrum. Hier vind je 150 winkels met meer dan 200 designermerken, die hun producten aanbieden met een korting die kan oplopen tot 70%. Eens in de zoveel maanden plan ik graag met vriendinnen een dagje naar dit shoppers paradijs.
Outlet shopping is net als de uitverkoop: geluk hebben! Soms heb ik veel geluk en kom ik thuis met een winterjas van Timberland voor € 50,- terwijl ik de andere keer met lege handen naar huis ga.

Batavia Stad

bataviastad banner
Een ander groot outletcentrum is Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad. Dit winkelcentrum is iets kleiner dan Roermond maar met dezelfde charme. Ook hier vind je topmerken tegen kleine prijzen. Een bezoek aan Batavia Stad is een heerlijk dagje uit met genoeg horecagelegenheden voor een hapje en een drankje.

Dress for Less

Ook online zijn er outletstores te vinden. Eén van de grootste is Dress for Less. Zij bieden 350 topmerken aan tegen spotprijzen met het grote voordeel dat je het lekker vanuit je luie stoel kan bestellen. Past het niet? Retour sturen is gratis. Al jaren koop ik met veel plezier bij deze outlet gigant. Een jurkje van Diesel gekocht voor de helft van de prijs draagt toch net iets lekkerder. Op bespaardeals.nl vind je met regelmaat kortingscodes voor Dress for Less.

Plutosport

Plutosport is mijn absolute nummer één voor het kopen van sportartikelen. Drie kinderen die twee sporten beoefenen hebben heel veel sportkleding en schoenen nodig. Bij Plutosport koop ik met korting tot 70% graag een nieuwe tennisoutfit voor mijn dochter. Ben je nog niet bekend met deze sportwinkel, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Levert je bij je eerste bestelling een voordeel op van € 5,-.

Yoox

yoox sale bannerYoox is een outletwinkel waar je de grote Haute Couture merken vindt, zoals Prada, Armani, Karl Lagerveld, Roberto Cavalli en nog vele anderen. Hier geen truitjes voor 10 euro maar wel prachtige topstukken tegen gereduceerde prijzen. Ben je op zoek naar fashionable outfit voor een huwelijk neem eens een kijkje op deze site. Grote kans dat je hier een Valentino jurkje vindt voor minder dan € 400,- in plaats van € 1000,-. Check bij bespaardeals makkelijk bij 4 kortingscodesites tegelijk of er een Yoox kortingscode beschikbaar is.

Outlet shopping is de absolute nummer 1 wat betreft besparen. Nergens krijg je zo goedkoop de mooiste merkkleding. Dat is de reden dat ik al jaren groot fan ben van dit fenomeen. Weet jij misschien nog een goede outletwinkel? Laat het me weten via info at bespaardeals punt nl.