fbpx

controller ps3 Mijn tweelingjongens van 11 zijn fervente Fifa spelers op de PS3. Ze zijn zeer fanatiek en kunnen slecht tegen hun verlies. Helaas leidt dit soms tot rondvliegende controllers. De eerste keren overleeft zo’n controller dat nog wel, maar tegen meerdere verloren wedstrijden is zo’n controller toch echt niet bestand. Dat is jammer, zonder controller geen Fifa.

Bij Mini in the Box koop je een controller voor een spotprijsje

Ik denk dat jullie best begrijpen dat ik niet van plan ben om een kapot gegooide controller te financieren. Die kopen ze maar van hun eigen gespaarde centjes. Dat doet pijn, liever zouden ze daar een voetbalshirt van hun favoriete club van kopen. Teerhartig als ik als moeder ben, ben ik op zoek gegaan naar de goedkoopste PS3 controllers. Wat schetst mijn verbazing? In Nederland betaal je voor de goedkoopste al snel meer dan 20 euro, terwijl je bij Miniinthebox voor minder dan 9 euro een controller hebt. Je mag zelfs een kek kleurtje uitzoeken voor dat bedrag. De verzending is gratis. Het enige minpunt voor elfjarige jongentjes is de levertijd, deze is ongeveer een dag of 10. Zelf vind ik zo’n afkoelingsperiode een prima leermoment.

Chinese groothandel voor consumenten en bedrijven

Mini in the Box is een Chinese groothandel in elektronica producten waar je als consument ook kunt kopen. Hier vind je smartphone en computer accessoires tegen een fractie van de prijs die je in Nederland betaalt. iPhone hoesjes kosten hier slechts een paar euro. Dochter van 15 heeft hier de kekste hoesjes gevonden waarmee ze haar vet coole imago op school eer aan doet. Zo blijft er van haar oppasgeld gelukkig nog iets over voor andere dingen waar 15-jarige meisjes blij van worden.

Bespaar nog meer met de kortingscodes van bespaardeals

Neem eens een kijkje op deze site voor coole gadgets en nog heel veel andere producten. Op bespaardeals vind je momenteel MiniintheBox coupons voor deze online winkel. Zo worden je aankopen wel heel voordelig. Je kunt betalen met PayPal waarmee je een aankoopbescherming krijgt en je financiële gegevens niet met anderen worden gedeeld.