fbpx

Laat een berichtje achter over Luisterboeken.nl

Beoordeling

Beoordeling van Luisterboeken.nl door Anne

Anne is dé deal-expert voor Luisterboeken.nl bij bespaardeals


Mijn man en ik zijn echte lezers. Zo hebben we gemaakt van een Volkskrant aanbieding waarbij je meerdere edities voor een scherpe prijs ontving. Soms vind ik het juist heerlijk om te ontspannen met een goed boek. Lekker op de bank of in bed met de nieuwste nagelbijtende thriller: heerlijk! Ook heb ik naast het bed meestal een stapel tijdschriften liggen. Zo blader ik graag door de LINDA, die ik het liefst koop met een LINDA kortingscode. Onlangs heb ik iets nieuws ontdekt waar ik inmiddels helemaal aan verslaafd ben: luisterboeken! Inmiddels ben ik wekelijks te vinden op Luisterboeken.nl. Ik vind het fantastisch om te luisteren naar een mooie stem die mijn zelf uitgekozen boek voorleest. Bovendien werkt het zeer eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is het downloaden via de handige app of het luisterboek op de MP3 speler zetten. Het aanmaken van een account op de Luisterboeken.nl app is gelukkig hartstikke simpel. Het is weer eens wat anders dan een boek in je handen hebben. De uitgebreide collectie van Luisterboeken.nl vind ik ook een groot pluspunt. Zelfs voor mijn kinderen zijn er zeer leuke luisterboeken beschikbaar.. Aan de andere weet ik door het aanbod soms niet welk luisterboek ik moet kiezen. Er staan zoveel mooie exemplaren tussen! Ik schaf meteen maar een hele stapel laag. Dankzij de Luisterboeken.nl kortingscode kosten de boeken namelijk niet veel geld.

Groetjes,
Anne

Gemiste deals van Luisterboeken.nl


Voordelen luisterboeken-nl 

 1. Zeer grote collectie luisterboeken voor jong- en oud.
 2. Ook zakelijke- en educatieve luisterboeken verkrijgbaar.
 3. Luisterboeken in meerdere talen beschikbaar, waaronder Engels en Fries.
 4. Samenwerking met diverse grote uitgeverijen.
 5. Luisterboeken worden regelmatig aangeboden met een Luisterboeken.nl aanbieding.
 6. De luisterboeken zijn te downloaden op de gratis iOS of Android App.
 7. Mogelijkheid om luisterboeken op de MP3 te downloaden.
 8. Je betaalt in een beveiligde omgeving.
 9. Diverse betaalmogelijkheden aangeboden, waaronder iDeal en creditcard.

 


Kortingscode delen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben je verslingerd aan boeken? Dan past een kortingscode van Luisterboeken.nl vast helemaal in jouw straatje! Het verkoopt leuke romans waar je naar kunt luisteren. Je hebt dus geen boek in handen die je moet lezen. In plaats daarvan open je het luisterboek en geniet je alleen of met het hele gezin van Harry Potter, de nieuwste Dan Brown of andere spannende boeken. Luisterboeken.nl werkt al enkele jaren samen met bekende luisterboekuitgevers, zoals A.W Bruna en Singel Uitgeverijen. Daardoor heb je de keuze uit een enorme collectie van digitale luisterboeken. Met een Luisterboeken.nl kun je deze voor een scherpe prijs aanschaffen. Vervolgens is het luisterboek meteen beschikbaar als mp3 download of via de Luisterboeken.nl app. Voor sommige personen kan de grote collectie van Luisterboeken.nl misschien een beetje overweldigend zijn. De website is onderverdeeld in diverse categorieën om te voorkomen dat je verdwaalt. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de nieuwste boeken in de ‘recent verschenen’ categorie of kies voor een boek in een ander taal, zoals het Engels of Fries. Misschien wil je een luisterboek afwisselen met een gewoon boek of tijdschrift. In dat geval is het gebruik van een 123tijdschrift kortingscode een goed idee. Of wie weet vind je jouw favoriete boek wel met een aanbieding van bol.com!

Korting 1-2-3 luisterboeken-nl 

 1. Kopieer de kortingscode van Luisterboeken.nl die op onze website te vinden is.
 2. Surf naar de website van Luisterboeken.nl en maak een account aan.
 3. Neem een kijkje in het assortiment en kies jouw luisterboek of luisterboeken.
 4. Plaats je de keuze in het digitale winkelmandje en begin aan het bestelproces.
 5. Plak tijdens het bestellen de Luisterboeken.nl kortingscode in het daarvoor bestemde gedeelte.
 6. Als het goed is profiteer je meteen van een mooie korting.

Wat kun je hier kopen? 

Voor een enorme collectie luisterboeken kun je uitstekend terecht bij Luisterboeken.nl. Door samen te werken met grote uitgeverijen is het in staat om aan de vraag van elke luisterboek liefhebber te voldoen. De luisterboeken zijn niet alleen verkrijgbaar in het Nederlands, maar ook in het Engels en Fries. Luisterboeken.nl gaat bovendien met zijn tijd mee. Zo kun je de luisterboeken inmiddels niet alleen meer downloaden op de MP3 speler, maar ook via een speciale app. Luisterboeken kunnen erg ontspannend zijn, net als het kijken van een leuke film of het spelen van een spelletje. Voor dat laatste zou je eens een kijkje kunnen nemen bij Zavvi. Of profiteer van een Kinguin kortingscode en bespaar op fantastische computerspellen!