fbpx

De Sint is het land uit en de volgende uitdaging staat alweer voor de deur. Mij wacht de edele taak om het perfecte Kerstfeest te organiseren. Voor iedereen zinnige cadeaus, een heerlijk diner, een feestelijk gedekte tafel, het huis sfeervol versierd en schitterende kerstoutfits. Dit alles naast mijn echte baan, de sportclubs van de kinderen, het kerstfeest op school en de kerst- en oudejaarsborrels op het werk. Probeer dan als mama maar eens alle kerstballen in de lucht te houden.

Licht in de duisternis – online winkelen

Gelukkig is er voor mama’s zoals ik – druk druk druk – licht in de duisternis in de vorm van online winkelen. Geen lange rijen bij de kassa’s, geen overvolle parkeergarages en niet op mijn tandvlees de hele stad door omdat bij die andere winkel de Barbie voor mijn dochter €10,- goedkoper is. Nee, gewoon een avond achter de computer. Zelfs het zoeken naar de online-winkel waar de Barbie voor dochterlief het goedkoopst is, is met de komst van bespaardeals.nl een makkie. Een doorgewinterde online-shopster zoals ik wil natuurlijk geen kortingsactie missen. Dit heeft Bespaardeals goed begrepen, zij hebben alle kortingscodes en aanbiedingen verzameld op één site. Dus geen avond eindeloos surfen van kortingssite naar kortingssite, maar gewoon op Bespaardeals checken waar je het goedkoopst uitbent.

Intertoys

Zoals elk jaar staat speelgoed bij zoon en dochter hoog op het verlanglijstje. De hartenwens van mijn dochter is Barbie met haar roze Fiat 500. De link https://bespaardeals.nl/intertoys lijdt mij naar kortingsbonnen van Intertoys. Zo scoor ik de felbegeerde Barbie, zittend achter mijn computer met een espressootje binnen handbereik, met €10,- korting. De Nerf blaster die mijn zoon moet hebben – zo zielig, hij is echt de enige die er nog geen eentje heeft – staat ook bij de bonartikelen. Vijftien euro goedkoper!
intertoys 600442
intertoys 576685_v2

 

 

 

 

bol.com

Onder kerstboom komen tegen de zin van de kinderen ook praktische cadeautjes. Ze groeien zo hard dat de skisokken en handschoenen van afgelopen jaar niet meer passen. Bij bol.com geven ze 10% korting op het hele sport- en vrije tijd assortiment met de kortingscode BOL-1811-FEESTDAGEN, dit levert mij een besparing op van €7.50, met dank aan https://bespaardeals.nl/bol-com.

Volkskrant

Blijkbaar zit mijn man in zijn erudiete fase, de huidige krant voldoet niet meer aan zijn wensen. Hij wil een abonnement op de Volkskrant. Zelf ben ik ook wel toe aan het dagelijkse nieuws vanuit een andere invalshoek. Hier is de keus dankzij https://bespaardeals.nl/volkskrant snel gemaakt, we nemen een abonnement voor 18 maanden en ontvangen gratis een Kobo tablet t.w.v. €159,- met tevens een gratis boekenpakket van €40,- . Hier sla ik twee vliegen in één klap, mijn man een abonnement op de Volkskrant en ik loop straks op vakantie naar Oostenrijk niet te zeulen met een koffer vol boeken. Tablet inpakken en lezen maar!

Mediamarkt

Uiteraard mag Fifa 15 niet ontbreken onder de kerstboom voor mijn voetbalgekke zoon – Fifa 15 is toch echt héél anders dan Fifa 14. Dochter zit nog in haar Disney tijdperk. Frozen, de bioscoophit van 2014 is echt een must voor onder de boom. Ze heeft hem twee keer gezien in de bioscoop maar dat is nog lang niet genoeg. Via https://bespaardeals.nl/mediamarkt kom ik op de site van Mediamarkt terecht met de fantastische actie 3is2. De derde game/DVD krijg ik gratis. Dat is leuk cadeautjes kopen. Ik besluit de box van Sex and the City erbij te bestellen, leuk om samen met dochter te bekijken als ze het Disney tijdperk achter zich heeft gelaten. Gelukkig duurt dat nog wel een paar Kerstmissen.

VidaXL

De hippe kook- en bakprogramma’s op tv hebben mij aangestoken. Ik weet zeker dat als ik eenmaal een keukenmachine bezit – mixen en kneden worden een makkie – ik elke week de lekkerste taarten bak. Dat gehannes met een handmixer is echt niet meer van deze tijd. Onder de categorie huishoudelijk staat https://bespaardeals.nl/vidaxl. Eén van deals van VidaXL is sale tot 60%, dat klinkt heel aantrekkelijk. Ik vind hier een keukenmachine met €86,- korting en het inschrijven voor de nieuwsbrief levert mij nog eens €5,- op.

Besparing en cadeaus samen t.w.v. €339.50

Een avondje online shoppen met Bespaardeals heeft mij een besparing – kan het zelf ook bijna niet geloven – van €140.50 opgeleverd, exclusief de tablet en het boekenpakket ter waarde van €199,- . Dit zonder het leed dat kerstshoppen in een overvolle stad met zich meebrengt. Met een tevreden gevoel ga ik naar bed, morgen verwacht ik de eerste pakjes.