fbpx

Kan ik een Pabo catalogus bestellen?

Online webshop en magazine Pabo is gespecialiseerd in spannende sekstoys, lingerie, beauty & wellness, kinky mode en meer. Om op de hoogte te blijven van de dagelijkse deals op het gebied van erotiek kon je jarenlang de Pabo catalogus bestellen via de website van het bedrijf. Vandaag de dag is dit echter niet meer het geval; nu kun je terecht op de volledig vernieuwde website van Pabo voor nieuwtjes, trends, acties en aanbiedingen omtrent erotiek. Op die manier kun je alleen de informatie opzoeken waar jij meer over wilt weten en klik je binnen no time door naar andere delen van de webshop.

Pabo catalogus

Inschrijven voor de nieuwsbrief van Pabo

Een Pabo catalogus bestellen kan dus niet meer, je kunt echt nog wel de online versie van de Pabo catalogus bekijken. De website biedt alles wat jij nodig hebt wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld een lovetoy voor jou of je vriend(in) of een setje sexy lingerie. Wanneer je echter nog meer de op hoogte wilt worden gehouden van nieuwtjes van de webshop kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Pabo. Deze online versie van het Pabo blad is een goede vervanging van de Pabo catalogus. Deze nieuwsbrief staat vol met leuke aanbiedingen, kortingscodes, huidige trends en meer en komt wekelijks in je mailbox terecht. Zo kun je zelf beslissen wanneer je de nieuwsbrief van Pabo leest.

Voordelen van de Pabo nieuwsbrief

Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Pabo en je nog geen klant van de webshop was dan ontvang je direct vijf euro korting die je kunt gebruiken bij je volgende bestelling. Je zult al gauw merken dat je in de nieuwsbrief met regelmaat leuke aanbiedingen, kortingen en kortingscodes van Pabo tegen zult komen. Met dergelijke codes krijg je nogmaals korting op een bestelling naar keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van korting op de speciale collectie van We Vibe? In de nieuwsbrief vind je tevens diverse updates omtrent de sale op de website van Pabo. De webshop heeft namelijk altijd leuke toys en items in de aanbieding, zoals producten uit de 50 Collection & Lingerie met veel korting bij Pabo.

Pabo Catalogus

Website als Pabo blad of Pabo catalogus

De webshop wordt tegenwoordig dus gebruikt als een soort online versie van de oude Pabo catalogus. Het grootste verschil en daarmee ook direct het grootste voordeel van de website in vergelijking met het Pabo blad is echter dat de website van Pabo een stuk uitgebreider is dan de catalogus. Je kunt hier nog steeds terecht om de nieuwste collecties te bekijken, maar er is nog meer. De website van Pabo beschikt namelijk ook over seksvideo’s, sfeerbeelden, demonstratiebeelden, online seks, trailers van dvd’s, spannende aanbiedingen en speciaal voor jou geselecteerde producten. Alleen daarom loont het al om een kijkje te nemen in de webshop van Pabo. Ben je dus op zoek naar een spannende toy voor jezelf of voor je vriend of vriendin? Bekijk dan het huidige aanbod in de webshop van Pabo.