fbpx

Kan het nog goedkoper dan met een Pabo Groupon actie?

De webshop Pabo is (nog steeds) marktleider op het gebied van erotische producten. De webshop is al jaren drukbezocht door onder andere het Nederlandse publiek. Om jouw liefdes- en seksleven nog net iets spannender te maken biedt Pabo allerlei producten omtrent erotiek aan. Pabo is aangesloten bij Groupon om in samenwerking met deze aanbieder leuke deals te kunnen aanbieden aan haar klanten. Wat veel mensen niet weten is dat het vaak nóg goedkoper kan wanneer het om de collectie van Pabo gaat. Hoe je daar gebruik van maakt? Dat lees je natuurlijk hier.

Pabo Groupon

Pabo voor al je voordelige erotische producten

De webshop van Pabo beschikt over duizenden verschillende producten waardoor er altijd wel iets voor jou bij zit. Het is dé plek waar je moet zijn voor voordelige erotische items zoals lingerie, lovetoys, sexy kleding en andere kinky producten. Omdat Pabo een samenwerking heeft met Groupon zul je op de desbetreffende website van de voordeelknaller met regelmaat een leuke deal tegenkomen. Het kan echt nog goedkoper dan een Pabo Groupon deal. Hoe? Natuurlijk met een Pabo kortingscode bij bespaardeals. Op onze website is regelmatig een handige kortingscode te verkrijgen waarmee je direct kunt profiteren van aangename kortingen in de webshop van Pabo.

Pabo Groupon vs. bespaardeals kortingscode

Een van de grootste voordelen van een kortingscode via bespaardeals ten opzichte van een deal van Groupon is het feit dat de kortingscodes altijd in te zetten zijn bij een product naar keuze. Bij Pabo Groupon heb je over het algemeen juist te maken met deals die al vaststaan. Dit wil zeggen: je krijgt korting op een gekozen product of je kunt een deal ‘kopen’ bij Groupon waarbij meerdere producten één aanbieding vormen. Je hebt dus niet de vrijheid om de korting toe te passen op een item dat jij zelf wilt aanschaffen en daarom is het uiteindelijk in de meeste gevallen veel goedkoper om via bespaardeals voordeel te pakken in de webshop van Pabo.

Pabo Groupon

Nieuwste collectie van 50 Shades of Grey

Je kunt het bijvoorbeeld goedkoper maken met bespaardeals bij een van de nieuwere collecties zoals de 50 Collection (en Lingerie) van Pabo. Deze uitdagende collectie bevat diverse producten die je bekend kunnen voorkomen uit de sensuele film 50 Shades of Grey. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kinky handboeien, zweepjes, blinddoeken en meer. Door de erotische film voor vrouwen heeft er een verschuiving plaatsgevonden in de verkoop van items omtrent bondage en (lichte) sm. Wanneer je op zoek bent naar iets nieuws om te gebruiken in bed is de nieuwe lijn van Pabo zeker het bekijken waard.

Andere inspiratie bij Pabo

Heb je echter nog geen idee wat je wilt aanschaffen in de webshop van Pabo? Dan is het aan te raden om eens te kijken bij het kopje Outlet of New Arrivals. Pabo doet er alles aan om haar webshop met regelmaat te vernieuwen zodat jij altijd de keuze hebt uit nieuwe producten. Groupon stunt over het algemeen niet met de nieuwere producten van Pabo, maar wanneer je het heft zelf in handen neemt met een code van bespaardeals kun je dit natuurlijk wel zo doen. Juist daarom moet je kiezen voor kortingscodes in plaats van een deal voor een vastgesteld product via Groupon.