fbpx

Het is met de wisseling van de seizoenen altijd weer een hele truc om mijn pubers van het juiste schoeisel en de juiste kleding te voorzien. Er moet niet alleen rekening worden gehouden met de prijs maar ook met de coolheidsfactor. De lijn tussen cool en ‘ik loop voor gek’ is dun en voor mij haast onbegrijpelijk. Maar we zijn eruit: het worden – net als voorgaande jaren – Adidas sneakers. De kinderbijslag die 1 april is gestort, komt nu goed van pas. Met een iets ruimer budget is shoppen toch net iets leuker.

 

Kleertjes.com 10% kortingscode

 

kleertjes.com adidas supercolors

 

De oudste van de tweeling durft het wel aan en kiest voor de ultra hippe Adidas Superstar Supercolor. De jongste kiest voor zekerheid en heeft een paar blauwe Adidas Originals gekozen. Gelukkig voor mij zijn deze sneakers allebei te koop bij Kleertjes.com. Stiekem had ik namelijk al even op bespaardeals gespiekt voor goede kortingscodes en de 10% kortingscode van Kleertjes.com levert mij een besparing op van € 11,50. Mijn bestelling bedraagt meer dan € 100 en wordt daarom ook nog eens gratis verzonden.

 

Kleertjes.com outlet shopping

Met alleen een paar schoenen zijn we er nog niet. Zomerjassen zijn ook een heikel punt, weer is er een dunne scheidingslijn tussen cool en ‘mam, dat kan echt niet’. Met enige dwang heb ik mijn mannen verwezen naar wederom de Kleertjes.com website. Met de bestelling van de schoenen bij Kleertjes.com is mijn stempelkaart vol. Deze is € 12,50 waard en dat is toch mooi meegenomen. Zelf ben ik al jaren een groot fan van outlet shoppen. Gelukkig vinden ze allebei in de outlet een jas die de coolheidstest kan doorstaan. Twin nummer één kiest een jas van Salty Dog (€ 48,97) die nu 30% goedkoper is en twin nummer twee kiest een jas van Le Chic (€ 41,97) met 40% korting. De jassen kosten samen € 90,94. Helaas geen gratis verzending maar de volle stempelkaart levert mij een besparing van € 12,50 op. Met verzendkosten kost deze bestelling mij € 82,39. Toch niet gek voor twee merk jassen.

 

Alle Kleertjes.com kortingscodes vind je op bespaardeals

Mijn schoenen en jassen verhaal voor de mannen wordt afgesloten voor een bedrag van € 186,23. Niet heel goedkoop, maar wel in totaal met € 76,91 korting. Voor nog geen € 95 per kind lopen ze er weer een hele zomer cool bij.
Kleertjes.com kan al jaren rekenen op mijn klandizie. Zeker de outlet is het bezoeken waard, maar ook de vele kortingscodes maken het shoppen bij deze online kinderkledingwinkel heel aantrekkelijk. De kortingscodes voor deze site staan allemaal op Bespaardeals. Check daarom altijd vooraf of er een kortingscode actief is dat kan je namelijk tientallen euro’s voordeel opleveren.