Laat een berichtje achter over Informatique

Beoordeling

Beoordeling van Informatique door Anne

Anne is dé deal-expert voor Informatique bij bespaardeals


Bij Informatique kun je terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan computers, camera’s televisies en alle toebehoren. Je vindt hier artikelen van bekende merken zoals Apple, Dell, Toshiba en Acer, net als met een Coolblue kortingscode. Je kan makkelijk door de website navigeren middels de submenu’s. Wanneer je een product aanklikt verschijnt er zeer veel informatie over het betreffende product. Dit is handig, want op deze manier kan je de verschillende modellen op je gemak goed met elkaar vergelijken. Het is immers vaak een grote uitgave. Een ander groot voordeel van het kopen van je elektrische apparatuur bij Informatique is dat je hier zeer voordelig kan winkelen. Er zijn altijd aanbiedingen te vinden in de outletstore en regelmatig verschijnt er een Informatique kortingscode voor extra korting.

De service bij Informatique

Er zijn verschillende winkels waar veel kwalitatief goede vergelijkbare elektronische producten verkocht worden. Voorbeelden hiervan zijn MediaMarkt en BCC. Ik bestel deze artikelen graag bij Informatique vanwege de goede service. Het is prettig dat er verschillende manieren zijn om advies in te winnen over de producten zowel telefonisch als per mail of door even langs te gaan bij de showroom. Wanneer er problemen zijn komen ze zelfs langs om mee te kijken. Een nadeel hierbij is wel dat naarmate je verder weg woont de kosten hiervoor hoger worden. Ook is het prettig dat de producten opgehaald kunnen worden in een van de showrooms. Op deze manier kan je eerst het product bekijken en eventueel even testen of samen installeren.

Groetjes,
Anne

Gemiste deals van Informatique

 

Voordelen informatique 

 1. Bestellingen boven de €150,- worden de dag na je bestelling gratis thuisbezorgd.
 2. Bekijk en probeer de artikelen eerst in een van de showrooms van Informatique.
 3. Regelmatig scherpe aanbiedingen met de Informatique kortingscode.
 4. Informatique heeft een eigen helpdesk en technische dienst.
 5. Het hele jaar door goedkoop shoppen in de outletshop van Informatique.
 6. Informatique biedt bij problemen service aan huis.

Kortingscode delen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Informatique

In de webshop van Informatique vind je een zeer uitgebreid aanbod aan computers, digitale fotocamera’s en televisies. Ook vind je hier de nodige accessoires voor bij deze producten. De producten worden regelmatig voordelig aangeboden middels een Informatique kortingscode. Daarnaast vind je ook altijd artikelen met hoge kortingen in de outletstore van Informatique. Reeds in 1995 is de winkel opgericht. De kennis die zij in deze jaren opgedaan hebben delen zij uiteraard graag met de consument. De werknemers van Informatique geven je graag advies op maat. Dit kan vanuit huis via telefoon of e-mail of je kan langskomen bij een van de showrooms van de winkel. Deze vind je in Berkel en Rodenrijs en Steenbergen. Bestelde producten kun je ophalen in een van deze filialen of simpel en snel thuis laten bezorgen.

Korting 1-2-3 informatique 

 1. Selecteer de gewenste artikelen.
 2. Klik op de groene knop “bestellen”.
 3. Voer de Informatique kortingscode in en klik op “verwerken”.
 4. De korting zal direct verrekend worden met de totaalprijs.

Contact 

Wat kun je hier kopen? 

Informatique heeft een groot assortiment met computers, laptops en tablets. Daarnaast vind je in de webshop alle andere benodigdheden voor je computer zoals bedieningsapparatuur, opslag en geheugen apparatuur, monitoren, printers en webcams. Wat betreft digitale fotografie kun je bij Informatique naast de toestellen ook accessiores zoals drones en geheugenkaartjes bestellen. De televisies uit het accessortiment van de webshop kunnen gekocht worden in combinatie met de beste geluidssystemen. Het grote assortiment in elektronische producten is vergelijkbaar met het aanbod van Geeektech en wat je met een MediaMarkt actiecode kunt bestellen. Met de Informatique kortingscode koop je vaak voordeliger bij deze webshop.