Laat een berichtje achter over Hetfotoalbum.nl

Beoordeling

Beoordeling van Hetfotoalbum.nl door Anne

Anne is dé deal-expert voor Hetfotoalbum.nl bij bespaardeals


Wanneer ik op zoek ben naar een origineel cadeau check ik altijd op een aantal ‘vaste’ websites naar leuke ideeën en producten. Zo shop ik regelmatig met een kortingscode bij Hema (wat een leuke hebbedingetjes hebben ze altijd daar!) en met een kortingscode bij YourSurprise en ben ik sinds een tijdje helemaal fan van Hetfotoalbum. Ik heb al regelmatig met een kortingscode bij Hetfotoalbum een gepersonaliseerd fotoproduct gekocht. Voor een van de kids heb ik bijvoorbeeld eens fotoslingers met korting besteld om zo het feestje op te leuken en voor een vriendin kocht ik eens een voordelig fotoalbum met fijne herinneringen van ons weekendje weg.

Het systeem waarmee Hetfotoalbum werkt is erg prettig: je kunt via een (online) software je fotoboek of je fotoproduct helemaal naar eigen wens maken. Tussendoor kun je je eigen project opslaan wanneer je even geen inspiratie of tijd meer hebt. Ik vind dat ontzettend fijn, want zo kan ik uitgebreid de tijd nemen om bijvoorbeeld een fotoboek tot in de puntjes goed uit te werken. Inmiddels heb ik ook thuis een stapel fotoboeken met de mooiste herinneringen waarvan een groot deel besteld is met een kortingscode bij Hetfotoalbum. Als ik dan toch een puntje van kritiek moet geven dan is dat misschien dat de webshop niet heel actief is op social media. Van mij mogen ze nog best wat meer actief zijn op bijvoorbeeld Instagram, Twitter en met leuke video’s via YouTube! Des te leuker om op die manier geïnspireerd te raken door hun bijzondere producten.

Groetjes,
Anne

Hot op social media


https://www.youtube.com/watch?v=wUXb0l0FQAw

Gemiste deals van Hetfotoalbum.nl


Voordelen hetfotoalbum-nl 

Natuurlijk profiteer je van meerdere voordelen wanneer je gaat shoppen bij Hetfotoalbum. Het grootste voordeel is dat je kunt genieten van de allerlaagste prijzen van heel Nederland wanneer het om fotocadeaus en wanddecoratie gaat. Andere voordelen zijn:

 • Je bestelling wordt altijd snel geleverd; meestal binnen twee dagen.
 • Met een van onze kortingscodes van Hetfotoalbum scoor je altijd direct korting op je bestelling.
 • Ben je niet tevreden met je bestelling? Dan krijg je gewoon je geld terug.
 • Hetfotoalbum is actief op diverse sociale media waar je contact met ze op kunt nemen wanneer je vragen hebt. Hier vind je ook regelmatig leuke acties en deals.
 • Alle fotoproducten worden altijd streng gecontroleerd door de medewerkers voordat ze de deur uitgaan. Zo kun je rekenen op zeer goede kwaliteit.
 • Bij Hetfotoalbum werken alleen experts die je kunnen helpen met al je vragen.

 
 

Kortingscode delen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Er zijn verschillende webshops en bedrijven waar je terecht kunt wanneer je je favoriete foto’s wilt vereeuwigen. Misschien heb je weleens met een kortingscode bij Albelli of met een kortingscode bij Hema Foto je foto’s in een fotoboek of op een bijzonder fotoproduct laten afdrukken. Bij Hetfotoalbum kun je ook terecht om online een gepersonaliseerd fotoboek in elkaar te zetten. De webshop beschikt over speciale software waarmee je je persoonlijke fotoboek tot in de puntjes perfect kunt maken. Hetfotoalbum is begonnen in 2006 met het aanbieden van deze software. Door de jaren heen heeft de webshop verschillende ontwikkelingen doorstaan om jou vandaag de dag de beste service te kunnen geven.

Zo is sinds 2015 RW Online officiële eigenaar van Hetfotoalbum; de nieuwe eigenaar heeft direct een compleet nieuwe strategie geïntroduceerd. Bij deze nieuwe aanpak staat de klant centraal en biedt het platform de laagste prijs van Nederland wanneer het gaat om het maken van fotoboeken. Hierbij krijg je uiteraard wel gewoon de goede kwaliteit die je gewend bent. De producten van Hetfotoalbum worden afgedrukt door Gigaprint, een van de grootste printbedrijven van de hele BeNeLux. Dit merk je in de gehele service en producten terug: zo heb je je bestelling vaak al binnen twee dagen in huis! Ben je benieuwd naar het aanbod van Hetfotoalbum? Neem dan een kijkje in de webshop en vergeet niet om een kortingscode van Hetfotoalbum te gebruiken wanneer je interesse hebt in een van de producten.

Korting 1-2-3 hetfotoalbum-nl 

Voordat je gaat bestellen is het aan te raden om onze pagina van Hetfotoalbum te checken. We hebben namelijk regelmatig een werkende kortingscode van Hetfotoalbum voor je beschikbaar. Het toevoegen van deze kortingscode is eenvoudig. Dit doe je als volgt:

 • Gebruik de software om je fotoproduct perfect te maken.
 • Meld je aan of ga door als gast.
 • Vervolgens klik je op bestellen.
 • Net voordat je gaat betalen klik je op ‘kortingscode invullen’.
 • Vul hier de Hetfotoalbum kortingscode in.
 • Deze wordt direct verrekend met het te betalen bedrag.

Op deze manier wordt shoppen bij Hetfotoalbum nóg aantrekkelijker.

Contact 

Wat kun je hier kopen? 

Wanneer je bijzondere cadeaus en persoonlijke producten weleens met een kortingscode bij Bestecanvas of met een kortingscode bij Foto.com shopt dan ga je de webshop van Hetfotoalbum zonder twijfel ook leuk vinden. Hier koop je namelijk al je gepersonaliseerde fotocadeaus. Denk hierbij aan je favoriete foto op een fotokalender, aan de wand op diverse wanddecoratie, op een fotoslinger, in een foto-agenda of in een fotoboek. Bij Hetfotoalbum heb je meerdere creatieve keuzes waar je altijd een goed cadeau kunt vinden. In de webshop vind je ook een blog waar je terecht kunt om inspiratie op te doen voor originele cadeaus.