Laat een berichtje achter over Helpling

Beoordeling

Beoordeling van Helpling door Anne

Anne is dé deal-expert voor Helpling bij bespaardeals


Zoals veel vrouwen van mijn leeftijd heb ik een ontzettend druk leven. Ik ben iedere dag bezig om voor de kinderen te zorgen, ik wil mijn werk goed doen, ik wil mijn vriendinnen zien én ik wil sporten wanneer ik kan. Natuurlijk ga ik er af en toe ook graag met mijn gezin tussenuit op vakantie of een weekendje weg. Hier moet het huishouden nog bij op worden geteld; koken, wassen en hier en daar wat schoonmaken gaat prima, maar iedere week het huis grondig schoonmaken? Daar heb ik geen tijd voor. Sinds een tijdje huur ik een schoonmaker in via Helpling, een handige dienst met gekwalificeerde schoonmakers.

Sindsdien heb ik een vaste schoonmaker in dienst, de eerste persoon die kwam schoonmaken is er nog steeds. Dat zegt volgens mij wel genoeg over haar diensten, want ik ben erg tevreden. Ik heb duidelijk met haar afgesproken wat wel of niet moet gebeuren en tussendoor drinken we een keer samen thee. Het blijkt ook nog eens een hartstikke leuke meid te zijn! Toen ik vertelde dat ik haar met een kortingscode op Helpling had gevonden vertelde ze mij waar zij aan haar kortingscodes voor bijvoorbeeld Wehkamp of Nespresso komt. Ontzettend handig dus zo’n dienst ?

Groetjes,
Anne

Hot op social media


https://www.youtube.com/watch?v=s1I2NduXZIQ

Gemiste deals van Helpling

 

Voordelen helpling 

Er zijn een aantal voordelen van Helpling waar je van kunt profiteren wanneer je gebruik maakt van de service van het platform. Het grootste voordeel is dat je wanneer je maar wilt een schoonmaker kunt inhuren. Andere voordelen zijn:

 1. Alle schoonmakers hebben een bepaalde beoordeling die je vooraf kunt bekijken.
 2. Je kunt de service altijd stopzetten of overstappen naar een andere schoonmaker wanneer je dat wenst.
 3. Met een kortingscode van Helpling krijg je extra korting op de diensten van het bedrijf.
 4. Je betaalt nooit contact, maar altijd online via een veilige manier.
 5. Alle schoonmakers hebben een uitgebreid screeningproces doorlopen en beschikken over een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).
 6. De schoonmakers van Helpling hebben gemiddeld een 4.8/5 beoordeling.
 7. De diensten zijn door heel Nederland beschikbaar. Waar je ook woont, grote kans dat er een kwalitatieve schoonmaker bij je in de buurt woont.

Kortingscode delen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben je veel aan het werk, veel onderweg en doordeweeks na werk druk met je familie, je hobby’s en je vrienden? Schiet daarbij het onderhouden van het huishouden er wel eens bij in? Natuurlijk geeft het niet als je een keer geen tijd hebt om je woning schoon te maken, maar het is voor jezelf en je familie wel prettig wanneer dit regelmatig gebeurt. Helpling biedt dé oplossing voor iedereen die te druk is om zijn of haar huis schoon te houden. Helpling is het leidende platform op het gebied van schoonmakers. Via het platform wordt een willekeurige particuliere schoonmaker aan een huishouden gekoppeld op basis van wensen, plaats en een uitgebreid screeningproces.

Helpling is actief in meerdere steden, zoals Utrecht, Amersfoort, Zoetermeer, Diemen, Zwolle, Breda, Delft, Amsterdam, Deventer, Den Bosch en meer. Je hoeft alleen op de website je postcode in te voeren en je krijgt direct te zien hoeveel schoonmakers er bij jou in de buurt beschikbaar zijn. Het enige wat jij hoeft te doen is schoonmaakmiddelen in huis te hebben van bijvoorbeeld de Hema of de Albert Heijn. De schoonmaker van Helpling doet de rest. Zo hoef je nooit meer na te denken of je huis wel schoon is wanneer je onverwachts bezoek krijgt. Heb je interesse in het inhuren van een schoonmaker via dit platform? Gebruik dan een kortingscode van Helpling om extra korting te scoren bij je boeking.

Korting 1-2-3 helpling 

Je kunt net als bij veel andere webshops een handige kortingscode van Helpling gebruiken om extra voordeel te scoren op je bestelling. Wanneer je je wensen hebt aangegeven en je gegevens hebt ingevuld kom je bij de betaalpagina. Daar kun je je kortingscode van Helpling invullen en dat gaat als volgt:

 1. Bekijk de samenvatting van je boeking en controleer of alles klopt.
 2. Scroll omlaag en klik op het lege vakje waar ‘vul hier je promocode in’ bij staat.
 3. Vul hier de kortingscode van Helpling in.
 4. De korting wordt direct verrekend op je bestelling en je schoonmaker wordt besteld.

Contact 

Wat kun je hier kopen? 

Helpling is geen standaard webshop zoals webshops als OTTO en ASOS. Helpling is namelijk eerder een soort van platform, een tussenpersoon waar je terecht kunt wanneer je op zoek bent naar een gekwalificeerde schoonmaker. Vul je postcode in en kies voor een schoonmaakplan. Hoe vaak wil je dat er iemand langs komt om schoon te maken? Eenmaal per week, tweemaal per week of liever driemaal per week? Je kunt ook bij Helpling terecht wanneer je slechts eenmalig een schoonmaker nodig hebt. Je hoeft pas na de schoonmaak te betalen, dit kan via een veilige weg online. Daarna geniet jij van een schoon huis en kun je een beoordeling over de schoonmaker achterlaten.