fbpx

Waar shop je met korting goedkope Pampers?

Wist je dat één luier ongeveer € 0,20 (kleinste maat) kost? Valt mee hè? NEE, laat je niet foppen! Dat valt niet mee, voordat je baby zindelijk is ben jij tussen de € 1000 en € 1500 armer. Dat bedrag kan zelfs nog oplopen als je de volle mep betaalt voor de Pampers. Maar dat is echt niet nodig, er is altijd wel ergens een goede  aanbieding te vinden. Ga actief op zoek naar de beste aanbieding om met een mooie korting de goedkoopste Pampers te kopen. Dat scheelt je soms wel een paar tientjes per maand!

Goedkope pampers shoppen met korting

Pak korting op Pampers en bespaar tot tientallen euro’s per maand

De online supermarkten en warenhuizen stunten regelmatig met hun luierprijzen. Met een beetje rondklikken pak jij altijd korting van 30% tot zelfs 50%. De beste Pamper korting online vind je bij Wehkamp, bol.com en AH. Let wel even op de verzendkosten. Door de grote onderlinge concurrentie betaal je meestal voor je Pamper-bestelling géén verzendkosten. Mocht je wel verzendkosten moeten betalen, kijk dan even een virtueel deurtje verder. Misschien heb je bij de concurrent wel een gratis verzenden actie te pakken.

Wehkamp
bol.com
AH logo

Wat kost een baby?

Naast luierkosten heb je natuurlijk nog veel meer kosten voor dat kleine mensje. Zoals bijvoorbeeld de kosten voor de kleding, voor de babykamer en voor de verzorging. Onderstaande tabel geeft globaal weer wat je ongeveer kwijt bent aan deze zaken.

BABYKOSTEN IN EURO'S

Bron Nibud

Uiteraard hoef je al deze zaken niet nieuw te kopen. Op Marktplaats vind je complete babyuitzetten voor een fractie van de nieuwprijs. Of misschien is je vriendin al uit de kleine kinderen en kun je van haar voor een prikkie de gehele uitzet overnemen. Je gebruikt de meeste dingen niet langer dan een paar maanden tot hooguit 2 jaar.

Naast deze eenmalige kosten worden ook je maandlasten hoger:

icon Hoger water- en energieverbruik.
Overdag ben je vaker thuis, zodat de verwarming nu hele dagen brandt en niet alleen in de avond. En elke dag een badje voor je baby is op jaarbasis toch een aardig waterverbruik.

icon Eventuele kosten voor de kinderopvang.

icon Misschien gaat één van jullie minder werken: lager inkomen

icon Aansprakelijkheidsverzekering voor je kleintje.
Je wilt niet voor onverwacht hoge kosten komen te staan als je dreumes bij opa en oma die kostbare vaas omver trekt.

icon Meer boodschappen.
Geef je geen borstvoeding dan is de melkpoeder een grote kostenpost per maand. Na 6 maanden lust je baby weleens wat anders dan alleen melk en zie jij je boodschappenbudget stijgen vanwege de potjes babyvoeding.

Pasgeboren baby draagt goedkope pamper

Welke maat Pamper?

Op de verpakking staat altijd voor welke aantal kilo’s de luier geschikt is. Echter dit is een inschatting! Vaak kan je kindje nog maanden door met de kleinere en goedkopere Pamper. Stap pas over op een grotere maat als de luiers gaan doorlekken of als ze niet meer goed aansluiten, zo bespaar je een hoop geld. Je kunt altijd nog een beetje smokkelen door goed op te letten waar de luier meestal doorlekt. Is dit aan de voorkant? Trek de luier in zijn geheel een beetje naar voren om meer absorptievermogen te hebben op de plek waar dat het hardste nodig is.
Pampers vallen vrij groot, dus staar je niet blind op het aantal kilo’s maar ga op je eigen moedergevoel af. Smalle baby’s hebben misschien wel het juiste gewicht voor een grotere maat, maar zullen verdrinken in die grote Pamper. Het is toch zonde als je ondanks dat je goedkope Pampers hebt gekocht, je alsnog geld verspilt omdat je baby een te grote maat draagt.

Hoe vaak verschonen?

Je wilt niet dat je kind met een vuile luier rondkruipt, maar je wilt ook niet onnodig de Pamper vervangen als deze nog niet vol is. Onnodig verschonen is niet prettig voor je kindje en zeker niet voor je portemonnee. Want ook al shop je altijd goedkope Pampers met korting, elke luier die je verspilt is er één teveel. Met deze richtlijnen voorkom je dat:
Baby’s plassen vaak, soms wel elk uur. Het is echter niet nodig om elk uur de luier te controleren en te vervangen. Verschoon je kleintje wel zodra hij/zij heeft gepoept. De ontlasting van pasgeborenen is namelijk vrij vloeibaar waardoor je snel kans hebt op irritatie.
Verschoon je baby sowieso voor en na elk slaapje en voordat je van huis gaat. Ook bij oudere kinderen verschoon je de Pamper zodra er gepoept is. Bezuinig dus niet op poepluiers, probeer gewoon altijd goedkope Pampers met korting te shoppen. Check de aanbiedingen die boven- en onderaan de pagina staan voor de goedkoopste Pampers op dit moment.

Hoe doe je een luier om?

Tja, dan is het moment daar. De kraamhulp is naar huis en daar sta je dan met een huilende baby op je arm. Die kleine wil een schone luier. De kraamhulp heeft het een paar keer voorgedaan en nu is de eer aan jou om vlotjes de luier te verwisselen. Breekt het zweet je al uit? Nergens voor nodig, met een paar trucjes is de klus zo geklaard.

icon Be prepared! Zorg altijd voor luiers en billendoekjes binnen handbereik zodat je je baby niet alleen hoeft te laten. TIP: koop billendoekjes in groot formaat. Goedkoper en je zit op het moment suprême nooit zonder. Maak het jezelf gemakkelijk en richt beneden ook een plekje in om te verschonen en zorg ook hier voor voldoende luiers en billendoekjes. Dit is niet alleen makkelijk maar mocht je al een peuter thuis hebben rondlopen ook veel veiliger.

icon Maak de luier los en veeg voor zover dat mogelijk is de eerste viezigheid aan de voorkant weg met de luier. Vouw de luier dubbel onder de billetjes. Op deze manier wordt je aankleedkussen niet vies.

icon Veeg de billetjes schoon met billendoekjes. Doe vooral niet te zuinig met de doekjes, je wilt niet dat er viezigheid achterblijft, daar krijgt je kleintje luieruitslag van.

icon Smeer de schone billetjes in met crème om luieruitslag tegen te gaan. Niet noodzakelijk, maar bij twijfel altijd doen.

icon De nieuwe luier kan aan. Schuif de Pamper onder de billetjes en maak hem vast aan de voorkant. Heb je een jongetje? Zorg er altijd voor dat het piemeltje naar beneden wijst, anders plast hij naar boven door de luier heen ;-).

icon Check of de luier goed zit. Er moet ongeveer een vinger ruimte zitten tussen de luier en het buikje. Nog even aankleden en the job is done!

Mocht je nog niet overtuigd zijn van je ‘verschoonkunsten’ check de video hieronder en word een echte verschoon-ninja.

https://youtu.be/j84t595JgHQ

Shop voor een goed gevoel goedkope Pampers met korting

Ik hoop dat mijn onze tips goed voorbereid bent op de komst van je kleintje. Ga vooral genieten van dat kleine mensje en maak je niet te druk om de rommel in huis, dat komt later wel weer. En probeer ook je  niet te druk te maken over het geld, shop gewoon altijd met korting goedkope Pampers. Korting geeft je een goed gevoel, zeker als je er actief naar op zoek bent geweest.