Laat een berichtje achter over Fiber

Beoordeling

Beoordeling van Fiber door Anne

Anne is dé deal-expert voor Fiber bij bespaardeals


De technologie gaat steeds sneller vooruit. Nu hoor je iedereen de laatste tijd over glasvezel. Mijn partner wil ook graag overstappen op glasvezel – daarmee schijn je echt nog veel sneller internet te hebben dan we nu thuis al hebben. Ik ben er ook wel voor: hoe sneller het internet is, hoe beter natuurlijk. Dan kan ik makkelijk al mijn dingetjes doen terwijl mijn kinderen een film streamen op de televisie. Via websites als ADSLwinkel en ook Breedbandwinkel kun je makkelijk het goedkoopste glasvezelabonnement vinden bij jou thuis – maar dat is wel alleen van de grote aanbieders. Kleine, sympathieke bedrijfjes zoals Fiber komen daar niet aan de orde, en dat is eigenlijk zonde. Want als je rondkijkt op de website krijg je echt het gevoel dat ze je op een persoonlijke manier kunnen helpen, en dat je op een heel betrouwbare manier internet af kunt nemen bij een bedrijfje als Fiber. Hun prijzen zijn zeker niet de allerlaagste voor een glasvezelaansluiting, maar er is ook wat voor te zeggen om te gaan voor het kleine bedrijfje waarbij je meteen een persoonlijke connectie voelt. Toch?

Groetjes,
Anne

Hot op social media


https://www.youtube.com/watch?v=J3mALf9C6lc

Gemiste deals van Fiber

Verlopen op
 • Fiber aanbieding | ontvang tot €175 KORTING op Fiber SmartAlarm
  2018-08-01
  Lees Meer
 • Fiber Nederland geeft nú tot € 120 korting op ieder pakket
  2017-11-01

  Lees Meer
 • Fiber smart-alarm nu met korting tot € 100
  2017-02-01

  Lees Meer

Voordelen fiber 

 1. Een onafhankelijke glasvezelleverancier, dus de beste prijzen op glasvezel.
 2. Vriendelijke en respectvolle klantenservice, die iedereen persoonlijk behandelt.
 3. Verantwoordelijk en duurzaam internet.
 4. Fiber is zo eerlijk mogelijk over de internetsnelheid waar je voor betaalt.
 5. Klein en sympathiek bedrijf.Kortingscode delen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goedkoop gebruikmaken van glasvezel dankzij een aanbieding Fiber

Glasvezel brengt mensen bij elkaar. Daarom kun jij een Fiber aanbieding zeker goed gebruiken. Fiber is een Nederlandse onderneming waar je terecht kunt voor internet, telefonie, televisie en energie.

 

Een voordelig abonnement afsluiten met een kortingscode van Fiber

Als je een voordelig abonnement wilt afsluiten voor internet, televisie, telefonie of energie, dan is een kortingscode Fiber zeker aan te raden. Je bespaart er bijvoorbeeld mee op de installatiekosten. Of je krijgt de eerste periode een vaste korting per maand. Ben jij al enthousiast geworden, wacht dan niet langer, maar ga direct aan de slag.

Contact 

Wat kun je hier kopen? 

Fiber Nederland is een eigenzinnige onderneming, die internet aanbiedt. Het bedrijf streeft ernaar om op een open en eerlijke manier internet aan te bieden. Dat betekent dat je de snelheid krijgt waar je voor betaalt – geen valse beloftes dus. Voor op de computer, maar ook voor op de televisie kun je met Fiber prima terecht. Het bedrijf levert internet over glasvezel, wat zorgt voor de allerhoogste snelheden. Daarbij wordt gestreefd naar de laagst mogelijke prijs, en staat een vriendelijke klantenservice je altijd netjes te woord.