fbpx

Parfum korting? Zo krijg je het.

parfum korting vrouw

Zijn wij daar niet allemaal naar op zoek? Naar een flinke fles van je favoriete parfum en dan het liefst met een flinke korting. Parfum van je favoriete merk gebruik je dagelijks, ‘s morgens na het douchen, ‘s middags om je op te frissen en ‘s avonds voordat je een avondje uit gaat. Je eigen vertrouwde geurtje, en als dan iemand tegen je zegt dat je lekker ruikt is de missie geslaagd. We willen allemaal graag een fijne aangename geur bij ons dragen en daarom zijn we altijd op zoek naar de fijnste en lekkerste parfums met korting bij Douglas.

Damesparfum met korting

Veel vrouwen gebruiken verschillende merken parfums die allemaal een eigen gebruiksmoment kennen. Fris en bloemig voor in de ochtend en sensueel zoet voor in de avond. Zijn de geuren net nieuw uitgebracht, dan betaal je altijd de hoofdprijs. Parfums die echter hun dienst bewijzen en in de collectie van de parfumeries worden opgenomen kun je met korting kopen. Die korting lukt niet op elk moment, maar meestal wel rond hoogtijdagen zoals kerst, sinterklaas, Valentijnsdag, Pasen en kort voor de zomerperiode. Ik heb nog een tip voor je. Je denkt bij parfum waarschijnlijk niet zo snel aan Pabo. Echter zij hebben een mooie collectie parfums.  Geregeld is er een kortingscode van Pabo te verkrijgen. Zo’n code geeft je tot maar liefst 20% korting op je parfum.

Nieuwe geuren voor de vrouw

Elk jaar komen er ontelbaar veel nieuwe geuren uit. Fabrikanten proberen deze nieuwe luchtjes te verkopen door potentiele klanten van gratis samples en monsterflesje te voorzien. Valt het parfum in de smaak, dan is de kans groot dat er over wordt gepraat en er binnen afzienbare tijd een grote of kleine fles wordt aangeschaft. Is er veel belangstelling voor de geur, dan is de kans groot dat parfumeriezaken diverse acties organiseren waarbij een klant flink veel korting kan krijgen. Vind je het een lekkere geur, maar twijfelde je nog, dan is de kans groot dat je door de korting het parfum toch aanschaft.

lavendel parfum

Populaire geuren voor vrouwen

Een parfum dat altijd blijft is natuurlijk Chanel No5. Vanwege de prijs is dit parfum niet voor iedereen toegankelijk, maar gelukkig bieden de parfumeriezaken voldoende keuze. Zachte bloemige geuren zoals Chloé, Cacherel van Noa, Lancôme La vie est belle en J’adore van Dior bestaan al heel lang en zijn absolute blijvertjes bij ICI PARIS XL. Maar mensen zijn veranderlijk, en we willen ook weleens een andere geur uitproberen. Nieuwere parfums worden daarom vaak in de markt gezet voor een kleine prijs of met een flinke korting. Voorbeelden daarvan zijn de heerlijke geuren Hilfiger woman Flower of Violet, Hugo Boss Ma Vie en Estee Lauder Modern Muse.

Mannen en parfum

Als het om parfum  gaat –  al dan niet met korting – denken we meestal het eerste aan de vrouw. Toch zijn er ook heel veel mannen die tegenwoordig dagelijks parfum of eau de toilette gebruiken. Vanwege een representatieve functie, of toch gewoon als onderdeel van de dagelijkse verzorging. Wat dat betreft zijn mannen heel anders dan vrouwen. Hebben ze eenmaal een geur gekocht waar ze veel plezier van hebben, dan kopen ze deze steeds opnieuw. Zien ze luxe verpakkingen van hun favoriete parfum gecombineerd met deodorant en douchegel dan is een impulsaankoop snel gedaan. Geldt er echter een flinke korting op het parfum, dan gaan er meerdere verpakkingen mee naar huis.

Populaire geuren voor mannen

parfum korting man

Eén van de meest verkochte geuren voor mannen is Hugo Boss Bottled. Een frisse kruidige geur die prima past bij de man in een pak, maar ook niet misstaat als de man een casual outfit draagt. Een geurtje, passend bij iedere man. Een ander populair geurtje is Le Male van Jean Paul Gaultier. Dit parfum heeft zowel voor- als tegenstanders. De oorzaak is te vinden in de subtiele mintgeur die niet iedereen kan bekoren. Naast het veelverkochte Joop in al zijn varieteiten zien we nu ook nieuwkomers zoals Frankie van Ariane Grandé, Guilty pour Homme van Gucci en Code Homme van Georgio Armani. Ben je in één van deze parfums geinterreseerd, houd dan de kortingsacties van Drogisterij.net nauwlettend in de gaten.

Parfums met korting kopen

Als man of vrouw moet je eigenlijk gewoon weten welke geuren je lekker vindt. Dit doe je door regelmatig iets te proberen en gratis samples te vragen bij Douglas. Kom je iemand tegen die een geur gebruikt die je erg lekker vindt, dan is het helemaal niet raar om te vragen om welke geurlijn het gaat. Alleen als je weet welk parfum je voorkeur heeft is het mogelijk om gericht op zoek te gaan naar een leverancier die de geur voor de laagste prijs kan leveren. Want ook al koop je je parfum met een flinke korting, de geur blijft natuurlijk precies hetzelfde.