Allerbeste Kortingscode eve Sleep (TIP) 2018 | bespaardeals

Laat een berichtje achter over eve Sleep

Beoordeling

Beoordeling van eve Sleep door Anne

Anne is dé deal-expert voor eve Sleep bij bespaardeals


Met de komst van onze kinderen werd de nachtrust nooit meer als voorheen. Natuurlijk is dit na de geboorte het meest merkbaar, maar ook als ze ouder worden kan de nachtrust nogal eens verstoord worden. Ze plassen eens in bed, ze hebben nachtmerries of ze zijn ziek. De tijd die mijn partner en ik in bed doorbrengen mag wat ons betreft de hoogste kwaliteit hebben. En dan natuurlijk tegen de laagst mogelijke prijs. Vroeger kocht ik mijn matras in de winkel en tegenwoordig doe ik dit meer online. Ik mis dan wel de service; even een praatje over welk matras goed voor ons zou zijn. Het eerste matras dat ik online kocht, bleek helaas een ramp. We sliepen er niet lekker op. Toen ik door een vriend werd gewezen op eve Sleep en aangaf dat je kon proef slapen, heb ik daar direct gebruik van gemaakt.

De eve Sleep kortingscode als teken

Dus zonder winkel mis je bepaalde service, maar met dit aanbod van proef slapen wordt dat teniet gedaan. We hebben 100 nachten geslapen op een eve matras en aan het einde van de periode hebben wij het matras gekocht. Ik had natuurlijk al even van tevoren gekeken of er een eve Sleep kortingscode was en ja hoor, dat zag ik als een goed teken. Het matras dat we nu hebben gaat nog wel even mee, dus om een beetje het gevoel van een nieuw bed te creëren koop ik af en toe een nieuw dekbedovertrek bij Lil.nl. En omdat ik vind dat de badkamer nu aan de beurt is, heb ik tijdens het ontbijt al een paar keer de Badkamerwinkel kortingscode onder de neus van mijn partner geschoven. Net zoals met het nieuwe matras, gaat er wat meer tijd over zulke aankopen. Het zijn de wat grotere investeringen. Maar wel de investeringen die onze kwaliteit van leven verbeteren en daar gooi ik graag wat kortingscodes tegenaan.

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van eve Sleep

Hot op social media


https://www.youtube.com/watch?v=HPHZpC_zs-E

Gemiste deals van eve Sleep

Verlopen op
 • eve Sleep 21% kortingscode
  2018-07-09
  Lees Meer
 • Vouchercode ► Scoor 20% korting bij eve Sleep
  2018-03-21
  Lees Meer
 • Tijdelijke eve Sleep kortingscode >> Pak hier GRATIS 2 kussens + beschermhoes
  2018-04-01
  Lees Meer
 

Voordelen eve-sleep 

 • Kwalitatief en overzichtelijk aanbod matrassen.
 • Eerlijke prijzen.
 • Snelle en gratis levering.
 • Lange garantieperiode.
 • Regelmatig een kortingscode eve Sleep beschikbaar.
 • Gratis uitproberen: 100 nachten testen of een matras bij je past.


 

Kortingscode delen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eve Sleep is een online aanbieder van matrassen. In 2011 is het concept van start gegaan met de insteek zo eerlijk mogelijk geprijsde matrassen aan te bieden. De oprichters waren van mening dat er nogal veel wachttijd, onnodig hoge kosten en nogal wat onbegrijpelijk jargon bestond rondom de aankoop van een matras. Eve Sleep heeft hier de afgelopen jaren verandering in gebracht en 70.000 matrassen en feedback van de klanten later, zijn zij vandaag de dag met recht ‘simply beautiful’ als we het hebben over de nachtrust.

Sleep jouw matras met korting binnen

Een goede dag begint de nacht ervoor. En om dit voor iedereen mogelijk te maken zijn de prijzen verrassend. Op de website van eve Sleep worden op de aantrekkelijke prijzen al kortingen aangeboden en met de eve Sleep kortingscode ben je helemaal voordelig uit. Ben je bereid om de winkelkosten uit te sluiten en ben je op zoek naar een kwalitatief, simpel matras zonder poespas? Dan zul je bij eve Sleep de juiste slag kunnen slaan. De matrassen worden in Engeland ontworpen en in Duitsland geproduceerd. En vervolgens binnen 10 werkdagen bij je thuis afgeleverd. Mocht je nog even verder willen kijken dan zou je voor een matras met korting de Beter Bed kortingscode, de Matt Sleeps kortingscode of de Simba Matras kortingscode kunnen gebruiken. En mocht je na een heerlijke nachtrust een badkamer binnen willen stappen die geheel naar jouw wensen is ingericht, bekijk dan de Badkamerwinkel kortingscode eens.

 

 

Korting 1-2-3 eve-sleep 

 • Voeg de gewenste producten toe aan jouw winkelwagen.
 • Onder de gele knop ‘Afrekenen’ klik je op: ‘vul hier je kortingscode in’.
 • Kopieer de eve Sleep kortingscode en plak deze in het veld ‘kortingscode toepassen’.
 • Klik vervolgens op ‘toepassen’.
 • De korting wordt direct met het eindbedrag verrekend.

Contact 

Wat kun je hier kopen? 

Eve Sleep is de plek waar je matrassen kunt kopen in allerlei maten en uitvoeringen. Deze online winkel heeft een uitgebreid assortiment en houden de laagst mogelijke prijs aan. Je kunt zelfs proefslapen op een matras dat ze gratis komen brengen en afhalen. De matrassen zijn de beroemde traagschuim matrassen voor een koeler en meer ontspannen slaapoppervlak.
Je kunt bij eve Sleep ook terecht voor het eve bed, als perfect platform voor de eve matrassen. Het assortiment bestaat verder uit: het eve kussen, beddengoed, het babymatras,  huishoudelijk textiel en nachtkleding. Mocht je hier niet slagen kun je altijd nog terecht bij Otto, Lil of Bol.com.