fbpx

verbaasd sale
Voor een koopjesjagende moeder zoals ik is deze periode helemaal top! Alle (web)winkels hebben volop sale, kortingen tot 70% zijn eerder regel dan uitzondering. Niets heerlijker dan die prachtige sneakers waar ik al vanaf het begin van het seizoen watertandend naar loop te smachten, nu met een mooie korting alsnog aan mijn collectie toe te kunnen voegen. Al ligt met al die mooie kortingen ook wel een gevaar op de loer, mijn hebzucht mag het niet winnen van mijn bankrekening.
 

Houd je lievelingswinkels makkelijk in de gaten met een bespaardeals-account

Een veelgehoord probleem in deze periode van sale is dat er niets leuks meer te vinden is in de juiste maat/kleur. Daarom is het belangrijk om er gewoon als eerste bij te zijn als de sale begint. Je hoeft echt niet zoals vroeger te kamperen voor de deur van je favoriete winkel, zodat je als eerste kunt graaien tussen de afgeprijsde artikelen. Als de sale begint op tijd achter je computer gaan zitten voldoet prima. Maar wanneer begint de sale? Tja, dat is voor elke winkel verschillend. Hoe voorkom je dat je al je favoriete webwinkels elke dag moet bezoeken om te kijken of ze misschien al zijn begonnen met de uitverkoop? Maak simpel een account aan bij bespaardeals.nl en voeg je favoriete winkels toe. Zo check jij in één muisklik al je lievelingswinkels en ben je ruim op tijd om je fashion items met een mooie korting te shoppen.
 

bespaardeals logo-s

 

Maak gebruik van kortingscodes voor nog meer voordeel

Bij bespaardeals.nl updaten ze dagelijks alle winkels, zo hoef je niet bang te zijn dat je een mooie korting misloopt. Er zijn zelfs winkels die kortingscodes geven speciaal voor het sale assortiment. Hoe mooi is dat? Zo geniet je van 50% korting + nog eens 10% extra met gebruik van de kortingscode, bijv. bij Spartoo. Deze codes zijn meestal slechts een dag of enkele dagen geldig, wacht daarom niet te lang met je aankopen. Toch zonde als je er een paar dagen later achterkomt dat de kortingscode niet meer geldig is en je nu 10% duurder uit bent.
 

Sla alvast je slag voor volgend jaar

Deze sale periode is uitermate geschikt om de garderobekasten van je kids aan te vullen. Niet alleen voor dit seizoen maar koop ook eens een jaar vooruit. Zo heb je volgend jaar als de zomer begint een kast vol met goedkope (merk)kleding voor de kinderen. Je bent zelf waarschijnlijk heel goed in staat om in te schatten hoe hard ze groeien. Lopen ze tegen de pubertijd aan en groeien de voeten heel hard? Grote kans dat er een groeispurt zit aan te komen, houd daar met je maatkeuze rekening mee.
Veel succes met het koopjesjagen!