fbpx

krant break-18987_640

Wil je graag op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen in Nederland en in het buitenland, en ben je daarom opzoek naar een voordelig proefabonnement op je favoriete krant of weekblad? Bekijk dan hier een overzicht van de meest voordelige aanbiedingen. Maak op deze manier eenvoudig en voordelig kennis met het blad dat jou het beste ligt. De aangeboden acties lopen sterk uiteen. Er kan worden gekozen voor lange periodes van bijvoorbeeld een jaar of voor korte periodes van slechts een paar weken. Er zit dus altijd wel een geschikte actie voor je bij. Ook wat betreft beschikbare kranten en weekbladen heb je voldoende keuzemogelijkheden. Grote kranten, zoals bijvoorbeeld de Volkskrant, het Algemeen Dagblad en de Telegraaf, hebben altijd wel aantrekkelijke acties voor geïnteresseerde lezers.

Volkskrant proefabonnementen & aanbiedingen

De Volkskrant is een kwaliteitskrant die elke dag in het hele land wordt uitgegeven. Maak kennis met deze breed georiënteerde krant, door er voordelig een proefabonnement op af te sluiten. Je hebt hierbij diverse keuzemogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor de Volkskrant aanbieding waarbij je 77% korting krijgt. Je betaalt dan slechts 5 euro voor 12 nummers van de Volkskrant. Deze aanbieding wordt automatisch stopgezet. Wil je graag profiteren van mooie cadeaus bij het afsluiten van een proefabonnement? Kies dan voor de speciale Kobo aanbieding. Bij deze actie krijg je 12 maanden de krant toegestuurd voor maar 5,53 euro per week. Je ontvangt dan tevens een gratis Kobo-tablet ter waarde van 159 euro. Bekijk alle beschikbare acties en selecteer vandaag nog jouw gewenste Volkskrant aanbieding.

Algemeen Dagblad abonnementen & aanbiedingen

Het Algemeen Dagblad (AD) is een ochtendkrant die lezers op een betrouwbare en onafhankelijke wijze van het laatste nieuws op de hoogte brengt. Er zijn diverse proefabonnementen voor deze krant beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor de zeer aantrekkelijke aanbieding van 42% korting. Bij deze aanbieding lees je het AD voor een jaar en je betaalt dan slechts 6,21 euro per week. Daarnaast krijg je ook nog eens een gratis Samsung Galaxy Tab, ter waarde van 239 euro, cadeau. Een andere mogelijkheid is om het dagblad voor een korte periode van twee weken te lezen voor een maar 5 euro. Dit betekent dat je 81% korting krijgt. Bekijk het volledige overzicht van AD aanbiedingen en kies het proefabonnement dat het beste past bij jouw wensen.

Elsevier op proef

Elsevier informeert je elke week over het laatste nieuws en achtergronden op het gebied van carrières, economie, sport, politiek en cultuur. Opinies worden ook gegeven door de columnisten van het blad. Lezers kunnen op een laagdrempelige manier kennismaken met Elsevier. Dit kwalitatieve opinieblad geeft namelijk verschillende interessante proefabonnementen uit. Zo lees je het blad bijvoorbeeld een jaar lang voor een totaal bedrag van slechts 116 euro. Dit houdt in dat je een korting krijgt van 49%. Een andere mogelijkheid is de Elsevier aanbieding waarbij je het blad 8 weken ontvangt voor een kortingprijs van 68%. Als je gebruik maakt van deze aanbieding, betaal je enkel 1,88 per week. Bovendien ontvang je dan ook gratis de comfortabele tablet edities van het weekblad. Bekijk alle Elsevier proefabonnementen en kies de actie die het beste bij je past.

krant-412452_640

Goedkoop Parool proberen

Het Parool is ooit begonnen als een verzetskrant. In de loop der tijd is dit Amsterdams georiënteerde blad uitgegroeid tot een populaire kwaliteitskrant, die lezers over binnenlands en buitenlands nieuws op de hoogte brengt. Ook het Parool wil lezers op een voordelige manier kennis laten maken met de krant. Ben je geïnteresseerd in een proefabonnement met een lage prijs? Kies dan bijvoorbeeld voor de aanbiedingsactie waarbij je 48% korting krijgt. Je ontvangt het blad dan voor een halfjaar en je betaalt 19,95 euro per maand. Een andere zeer voordelige aanbiedingsactie, die wat korter duurt, is de mogelijkheid om de krant 4 weken te ontvangen voor 5 euro. Je ontvangt dan 81% korting op de normale prijs. Ben je geïnteresseerd geraakt in de Parool aanbiedingen? Kies dan vandaag nog het meest geschikte proefabonnement.

Telegraaf proefabonnementen

De Telegraaf is een van de grootste kranten in Nederland. Dit dagblad biedt lezers diverse lucratieve aanbiedingen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de aanbieding waarbij je de krant 6 weken lang ontvangt voor een kortingsprijs van 68%. Je betaalt dan maar 0,58 eurocent per dag, en je blijft tegelijkertijd op de hoogte van het showbizznieuws en de laatste roddels. Bij deze actie krijg je namelijk ook, gedurende de periode van het proefabonnement, het tijdschrift Privé thuisgestuurd. Als je na die 6 weken niet verder wilt lezen, hoef je het abonnement niet zelf op te zeggen. Het wordt namelijk automatisch stopgezet. Er kan natuurlijk ook worden gekozen voor een van de andere voordelige Telegraaf aanbiedingen en proefabonnementen.

Trouw aanbiedingen

De Trouw is een echte kwaliteitskrant die lezers de mogelijkheid geeft om zich te verdiepen in de laatste gebeurtenissen in Nederland en in het buitenland. De krant komt nieuwe lezers graag tegemoet in de vorm van aantrekkelijke proefabonnementen. Ontvang bijvoorbeeld maar liefst 85% korting door de krant twee weken te lezen voor slechts 5 euro. Ben je toch niet tevreden? Over opzeggen hoef je je geen zorgen te maken want de actie stopt automatisch. Wil je liever gebruik maken van een langdurige actie? Neem dan een abonnement met een looptijd van 6 maanden. Je krijgt daarbij 35% korting op de totaalprijs. Kies een van de beschikbare Trouw aanbiedingen of proefabonnementen en maak op een comfortabele manier kennis met dit dagblad.

krant bankje-378051_640

Voldoende keuzemogelijkheden

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws, maar ben je er nog niet helemaal over uit welk dag- of weekblad nou het beste bij jou past? Voordelige en kortlopende proefabonnementen zijn dan een erg handige manier om je te oriënteren op het gebied van alle beschikbare bladen en tijdschriften. Er zijn ook voldoende acties waarmee je deze bladen wat langer mag uitproberen. Door het grote en diverse aanbod van kortingsacties, weet je zeker dat er altijd wel een geschikt proefabonnement beschikbaar is van het dag- of weekblad dat je jouw interesse wekt. Of het nou gaat om extra veel korting of om mooie cadeau’s, een proefabonnement levert je altijd veel voordeel op.