fbpx

wijnvat-52934_640

 

Als student ontkom je er niet aan: het kopen van cadeautjes. Sterker nog, je hebt in deze tijd meer feestjes dan ooit. Je kunt natuurlijk gaan voor de standaard fles wijn of een kratje bier, maar er zijn veel meer andere leuke cadeautjes om te geven. Cadeaus waar iemand echt wat aan heeft. Ook daar kun je gemakkelijk op besparen. Denk bijvoorbeeld aan diverse kortingscodes die je via bespaardeals kunt verkrijgen, maar ook aan extra voordeel tijdens salemomenten. Besparen op cadeaus is heel gemakkelijk!

 

Dure decembermaand

Vooral de laatste maand van het jaar is meestal een erg dure maand. Naast de kerstdagen hebben we nog Sinterklaas, Oud & Nieuw en vaak ook nog andere leuke feestjes. Toch kun je goed besparen op deze maand. Wil je bijvoorbeeld voor je familie en/of vrienden cadeautjes halen? Haal deze dan al eerder in het jaar tijdens diverse uitverkopen. Ik heb heel vaak gehad dat ik iets leuks in de sale zag voor een vriendin, zonder dat er een reden was voor een cadeautje. Toen heb ik het toch gekocht en al die tijd bewaard. Zo verspreid je je kosten een beetje over het gehele jaar en ben je dus minder in een keer kwijt.

 

roller-skates-381216_640Go vintage!

Iets wat helemaal hip is in deze tijd is het vintage shoppen bij kringloopwinkels! Misschien denk je in eerste instantie “wat moet ik daar?”, maar ik heb er al genoeg pareltjes weten te vinden voor de meest lage prijzen. Zo scoorde ik ooit een boek over de popmuziek in 1989 voor een vriendin die in de muziekbranche zit. Deze kostte slechts een euro en dat vond ze het leukste cadeau van alles wat ze had gekregen. Daarnaast vind je in kringloopwinkels ook veel dingen van vroeger, zoals boeken en spellen. Je hebt altijd een origineel cadeau en het is voor jezelf ook nog eens enorm voordelig.

 

Koop voordeelpakketten

Wil je toch een fles rode of witte wijn cadeau doen of bij je cadeau geven? Koop of bestel dan een voordeelverpakking met meerdere flessen wijn. In verhouding ben je hiervoor altijd goedkoper uit dan dat je alle flessen los koopt. Daarnaast is wijn lang houdbaar dus je kunt het lang bewaren. Dit soort pakketten vind je bijvoorbeeld bij Gall & Gall of online. via bespaardeals krijg je bijvoorbeeld nog extra korting wanneer je wijn koopt met een kortingscode van Wijnbeurs.