fbpx

voetbal

 

Vandaag geen concrete bespaartip, maar een voorbeeld hoe besparen met drie pubers die vet cool willen zijn. Soms lijkt op het balanceren op een dun koord. Sportkleding mag voordelig gekocht worden in een outletstore, voetbalschoenen daarentegen niet! Schoenen zijn het ultieme voetbalstatement. Schoenen van afgelopen seizoen – hoe mooi ze ook zijn – kunnen écht niet. Zeker niet als je in de selectie van de plaatselijke voetbalvereniging speelt en er nog volop gedroomd wordt van een profcarrière.

 

Kapotte of te kleine voetbalschoenen kunnen niet wachten tot een verjaardag

Verjaardagen, Sinterklaas en Kerst zijn de perfecte gelegenheden om de sportkleding en sportartikelen aan te vullen of te vervangen. Helaas houden voetbalschoenen zich niet aan deze afspraak. Ze zijn te klein of kapot en dienen direct vervangen te worden. Het gebeurt niet vaak, maar mijn tweeling is allebei tegelijkertijd toe aan nieuwe voetbalschoenen. Een forse uitgave waar ik echt niet onderuit kan. Het financiële voordeel van het spelen in de selectie zijn de sponsoren. Ze hebben prachtige trainingspakken en voetbaltassen gekregen. Het uitgespaarde geld komt nu goed van pas.

 

voetballende kinderen

 

15% korting versus gratis naam en nummer

Het merk voetbalschoenen levert geen problemen op. Vanaf hun eerste stappen op het veld zijn ze fan van Adidas. Adidas verkoopt met Messi als boegbeeld de ultieme jongensdroom. Een uurtje surfen levert twee mooie aanbiedingen op. Adidas geeft 15% korting bij inschrijven op de nieuwsbrief, 100voetbal.nl drukt gratis naam en nummer op de schoenen. Je eigen naam op je schoenen was eerst alleen weggelegd voor professionele voetballers, nu is het ook bereikbaar voor jongens en meisjes met een voetbaldroom. Hoe vet is het om met gepersonaliseerde schoenen te scoren?

 

De nieuwste voetbalschoenen tóch met een voordeeltje

Zoals ik al schreef, vandaag geen concrete bespaartip. Toch sluit ik mijn zoektocht naar de nieuwste, coolste voetbalschoenen af met een goed gevoel. Bij Adidas betaal ik voor het drukken van de namen, maar krijg ik wel 15% korting. Bij 100%voetbal is het drukken gratis maar krijg ik geen korting. In beide gevallen bespaar ik tussen de 10 en 15 euro, afhankelijk van de schoenen die mijn jongens gaan kiezen. Vanavond na de voetbaltraining maar met ze achter de computer kruipen. Meer korting op voetbalschoenen vind je ook bij Voetbaldirect, OTTO en Subside Sports. Met de Subside Sports kortingscode krijg je deze maand bovendien 5% korting op alles.