fbpx

Apps en gadgets maken sporten leuk

Op nummer één van de goede voornemens staat al jarenlang: sporten en afvallen. Vol goede moed zit half Nederland in januari in de sportschool, maar in februari is het merendeel  afgehaakt. Hoe zorg je dat jij niet één van de afvallers bent? Maak het sporten zo leuk mogelijk! Dat kan onder andere door toffe gadgets en uitdagende apps. Tegenwoordig is er op dit gebied zoveel te koop dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Welke apps en gadgets werken nu echt om jou te motiveren om je sportdoel te behalen? Wij hebben de beste apps en gadgets voor je verzameld zodat jij dit jaar wél je goede gezondheidsvoornemens gaat waarmaken!

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Goede voornemens hebben we waarschijnlijk allemaal. Zo’n nieuw jaar nodigt uit om het eens allemaal anders te gaan doen. Het beginnen is niet zo moeilijk, het volhouden wel – zeker als je de lat hoog legt. Maak daarom reële voornemens, die je ook na drie weken nog kunt volhouden. Het bijstellen van je doelen leidt in 9 van de 10 keer tot een teleurstelling, met als gevolg dat je motivatie weg is en je er maar mee stopt. Met deze apps en gadgets en een reëel sportdoel moet het je dit jaar zeker gaan lukken!

infographic goede voornemens 2016 apps gadgets bespaardeals

Plaats deze infographic op je site (kopieer onderstaande code)

<a href=”https://bespaardeals.nl/bereik-in-2016-wel-je-gezondheidsvoornemens/”><img src=”https://bespaardeals.nl/wp-content/uploads/2016/01/appsengadgets-web-47.jpg” alt=”bespaardeals” /></a>
Bron: <a href=”https://bespaardeals.nl/”>bespaardeals</a>