Laat een berichtje achter over 88mobile

Beoordeling

Beoordeling van 88mobile door Anne

Anne is dé deal-expert voor 88mobile bij bespaardeals


Bij 88mobile kun je op een makkelijke manier een Prepaid-abonnement afsluiten, dat speciaal is ingesteld op internationaal belverkeer. Dat lijkt me heel handig voor als je voor een korte of langere tijd in Nederland verblijft, en je toch veel wil kunnen bellen – niet alleen hier, maar ook naar je familie thuis, bijvoorbeeld. Er zijn veel webshops waar je de goedkoopste abonnementen kunt vinden (zoals Mobiel.nl), maar 88mobile levert echt een dienst voor een bepaalde niche. Heel slim bijvoorbeeld dat ze een heel taalpakket leveren bij de klantenservice en de voicemail. Op die manier kunnen mensen van overal ter wereld gemakkelijk bellen met zo’n abonnement. Voor mijzelf is het niet echt nodig om zo’n abonnement af te sluiten – het is echt alleen aantrekkelijk voor buitenlanders die in Nederland verblijven. Maar de prijzen voor het bellen zijn vrij laag, en omdat je op het netwerk van T-Mobile zit zul je altijd goed bereikbaar zijn. 88mobile lijkt me een prima optie, als dit precies is wat je nodig hebt.

Groetjes,
Anne

Groetjes,
Anne

Hot op social media


https://www.youtube.com/watch?v=n-h2sVmLDhk

Gemiste deals van 88mobile

Verlopen op
 • Via deze DEAL >> 40% KORTING | OP=OP
  2017-07-01

  Lees Meer
 • Tijdelijke 88mobile aanbieding: Voor slechts € 4,55 per maand krijg je 1000MB data (Met deze ruime bundel kun je bijvoorbeeld veel muziek streamen of YouTube filmpjes kijken)
  2016-05-24

  Lees Meer
 • Prepaid Simkaart € 2,50 + € 5 beltegoed bij 88Mobile
  2016-02-18

  Lees Meer

Voordelen 88mobile 

 1. Lage tarieven voor bellen in binnen- én buitenland.
 2. Speciaal gericht op internationale klanten.
 3. Klantenservice in meerdere talen, waaronder Chinees.
 4. Met het netwerk van T-Mobile ben je altijd bereikbaar.
 5. Zowel SimOnly als Prepaid-abonnementen.

Kortingscode delen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Altijd de beste aanbieding bij 88mobile

88mobile zorgt voor een frisse wind in de markt van sim only aanbiedingen. Vanaf slechts 2,40 euro per maand heb je alles wat je nodig hebt om te bellen, sms’en en whatsappen. Je krijgt namelijk 80 belminuten of sms’jes en genoeg internettegoed voor ongeveer 2.400 Whatsapp berichten. Hou er wel rekening mee dat dit zonder foto’s is berekend. Maar dan nog, zo’n extreem goede all-in aanbieding hebben we echt nergens anders gezien in Nederland.

Korting 1-2-3 88mobile 

 1. Kijk op bespaardeals naar de verschillende acties bij 88mobile.
 2. Klik op de link om direct naar de voordelige kortingsacties te kijken.
 3. Bel meteen tegen de voordeligste tarieven.

Contact 

Wat kun je hier kopen? 

88mobile is een provider in Nederland, die zich richt op internationale bellers. Je kunt hier voor lage tarieven een abonnement afsluiten dat speciaal is gericht op buitenlandse bellers. Een service in meerdere talen – Nederlands, maar ook Engels, Cantonees en Mandarijns – zorgen ervoor dat veel mensen die voor langere tijd in Nederland verblijven tegen voordelige tarieven naar  binnen- én buitenland kunnen bellen. 88mobile maakt daarbij gebruik van het netwerk van T-Mobile, wat garandeert dat je overal goed bereikbaar bent.